Då vare dags!

Halloween 2009 är här. Coach, Assisterande, Captain, Disco Mange och Andy var i Marieberg idag för att hitta någon utklädnad. Resultatet av vad som till slut valdes blev närmast skrämmande.

Förmodligen kommer bilder och mycket mer info om vad som egentligen hände natten den 30 Oktober 2009 att hamna här på bloggen. Håll till godo, för en händelserik helg kommer det nog bli!

Vi vet vad du gjorde förra Halloween och den har hemsökt Coach i ett år nu. Frågan är om historien kommer upprepa sig.

Såhär såg det ut för ett år sen

Från vänster: Danne, Sebbe, Mange, Ata

/Sebbe

Halloween väntar...

Ikväll hade laget kanske den bästa träningen hittils inomhus i år. Taktiken börjar sitta, tempot var bra och kavlitén blir bara bättre och bättre. Fortfarande finns det däremot saker att jobba på men det går frammåt!

Imorgon är det Halloweenfest på Coren och vem vet vilka galna påhitt som väntar då. Att det kommer bli en minnesvärd Halloween att snacka om till nästa år är det däremot ingen tvekan om.

Imorgon så äre jakt på utklädnadsgrejjer som gäller...


/Sebbe

Tidig träning!

Dagens träning blev flyttad till halv två vilket endast var en engångsgrej. Anledningen var att hallen var bokad av ett gäng killar som skulle brottas, de var för övrligt bara fem stycken men behövde tydligen hela hallen. Då några parsare satt kvar en stund så kom en av dem fram och bad oss lämna salen då de behövde träna ostört i ett hörn...

Hur som helst, träningen var okej. Det enda problemet var att det var alldeless för många individuella misstag. Som Danne L sa, träningen var för tidig. Fast då hade han legat och sovit till ett också. Sedan var det även kul att se att Andy var tillbaka i målet!

För övrigt så vill vi även ta tillfället i akt och välkomna Rickard Widholm som nu skrivit på för oss. Välkommen till Pars FC!

/Sebbe

Sponsorer!

Inför nästa år är det väldigt viktigt att Pars FC Örebro kan hitta nya sponsorer! De ekonomiska utgifterna kommer att bli större. Främst pga att det blir två extra domare som vill ha betalt, hyra och resor kommer också att bli en del av nästa års stora utgifter. Därför är det bra om alla som kan hör sig för om de finns företag eller privatpersoner som vill stötta PFC inför Säsongen 2010. Antingen med material eller ekonomiskt.

Finns det intresse hos någon så ta kontakt med antingen Sebastian eller Kevin som är sponsoransvariga.

/Sebbe

Restaurangchansen 2 för 1!


I slutet av nästa vecka kommer vi att börja sälja Restaurangchansen!
Årets upplaga är betydligt bättre än förra årets, med bättre restauranger och bättre erbjudanden.

Varje spelare kommer att få 5 stycken häften var som ni ska sälja.
Kan man sälja fler så är det bara att säga till!

Vad är restaurangchansen?
Restaurangchansen är ett häfte bestående av unika erbjudanden i form av köp 2 betala för 1. Detta innebär att den som använder kupongerna i häftet kan äta för ½ priset.

Häftet kostar endast 200 kronor pga det suveränt bra erbjudandet tjänar man väldigt snabbt in den kostnaden!
Det tolata värdet på häftet är ca 14 000kr.

Följande restauranger i Örebro är med i årets häfte!Helt vanlig helg!

Oktober lider mot sitt slut och det är en vecka kvar till Allahelgonahelgen, eller Halloween för våra yngre läsare. För alla parsare verkar det som att det kommer vara en relativt lugn helg, trots lönehelg. Vad händer annars en dag som denna den 24 Oktober?

Det är den officiella FN-dagen idag och ikväll så äre dags för alla att dra tillbaka klockan en timme, då vi övergår till vintertid.

Så inatt kl 03.00 ska klockan ställas tillbaka till 02.00. Undra om detta betyder att uteställena har öppet en timme längre? Den som går ut får se...

/Sebbe

München i November!

Den 6-8 November kommer några parsare att dra till Germany för en helg. Och vilken helg det kan bli...

Tanken är att umgås, ha kul, festa och försöka kolla lite fotboll. Förhoppningsvis kan man få tag i biljetter till matchen Bayern Münich - Schalke 04. Liksom förra resan till Milano, kan denna resa verkligen bjuda på många minnesvärda stunder.

En sjumanna uppställning som denna gång är lite större och lite starkare. De parsare som har valt att följa med denna gång är:

Målvakt
#1 Oxelgren - Målvakt med chanser att skrälla, förhoppningsvis blir inte tavlorna så många.

Högerback
#7 Sebbe - Assisterande som alltid brukar kunna dra det där lilla extra strået till stacken, när man minst anar det.

Mittback

#20 Magnefico
- Om jag inte minns fel fick detta smeknamn i Serie A.  Nu får denna långa mittback visa hur han klarar av att spela i Bundesliga. Kan med sin längd få bra blick över dansgolvet.

Vänsterback
#6 Essi
- Gick hårt ut förra resan, glöm inte benskydd denna gång, det kommer inte gå lugnare till.

Vänstermitt

#8 Ata - Galen coach förra gången, förmodligen ännu galnare denna gång. Laddar med Rocky inför match, oförutsägbart rörelsemönster, enfotad men kommer ta många foton.

Högermitt
#10
E.Ronaldo - Nyförvärvet, den lugne Norrlänningen, årets MVP på planen, kan planet till Tyskland få han att växa ännu mer tro? Han har i alla fall blivit rejält invigd i gänget!

Forward
#16 Danne J - Det som kanske på något sätt saknades under förra resan, en forward. Dras med lite skadeproblem,  är stor och stark, gillar storstark. Svaghet, hans förmåga att kommunicera med sin skånska dialekt, på engelska.


/Sebbe
Träning och Tröjor!

Dagens träning var ett steg i rätt riktning. För första gången började taktiken fastna lite och spelet såg betydligt bättre ut än förra veckan.

För övrigt så finns det fortfarande matchkläder kvar som snarast behöver lämnas in senast torsdag!

av: Sebastian

Lång helg!

Helgen är över och det blev en oplanerad PFC-helg!

I fredags bjöd Jocke hem Coach, assisterande och Danne till sig för lite som vanligt lagsnack och sen kom även lite mer folk. Tillställningen blev ganska lugn för vissa, för andra inte. I bakgrunden var det tydligen Idol och när några i sällskapet hellre ville kolla på Idol än spela spel så blev stämningen en aning stel efter ett tag.  För att vara en lugn kväll så kan meddelas att Danne spillde öl på Jockes matta och Assisterande började vid tolvtiden dricka vatten efter ordination av både Jocke och Coach. Kvällen slutade utan utgång i gott sällskap och sen var det bara hem och ladda om inför lördagen.

Lördagen var kommen och vissa jobbade, andra kollade fotboll på TV men vad alla hade gemensamt var att de värmde upp mentalt inför kvällen. Det blev en kväll som däremot blev en aning vildare än fredagskvällen. Så vitt källor beskrivit så var Jocke på bra humör och skrattade mestadels hela tiden, coach somnade i manges säng, danne i en soffa, mange gick vid 4a-tiden och flyttade på coach så han kunde sova i sin egen säng. Enligt Coach ska Danne ha väckt honom mitt i natten som egenligen visade sig vara 9 på morgonen. Assisterande sprang tydligen runt och var typ överallt.

För övriga Parsare gick nog kvällen betydligt lugnare. Lundmark ska ha varit på en fest på universitetsgatan för att senare dragit in till stan där det tydligen var ganska dött. E. Ronaldo bjöd hem Andés och Louise hemma hos Höglunds och kollade på fotboll.

En händelserik helg där nog alla såhär i efterhand hade det trevligt.

/Sebastian

Den kommande veckan

De två inomhusträningar som man haft hittills har till stor del handlat om att komma igång inomhus. Några nya spelare har kommit och det har mestadels bara varit spel med några få instruktioner. Men den kommande tiden fram till student-SM kommer från och med nu handla ännu mer få taktiken att stämma och hitta formen.
För detta krävs tålamod och hårt arbete, så från och med nästa vecka kommer man att börja träna två gånger.

För information om tid och plats besök www.laget.se/pfc

Av: Sebastian

Höstbilder

PFC har fler fotografer än Essi i laget.

Här kommer några höstbilder från stadsparken i Örebro, tagna av Jesper Fritz.
Division 6 norra/södra!

Nu finns en lagetsida för alla division 6-lag nästa säsong. Där Pars FC redan nämnts som favoriter inför nästa säsong.

För tillfället finns endast olika åsikter och kommentarer på gästboken om de olika lagen. Men förhoppningsvis kommer mer info från dem som driver sidan även på nyheter och så.

För Pars del kan på Silly Season-fronten meddelas att man redan värvat Linus Dansund från Real Örebro. Man har även en del intressanta spelare på gång från olika delar av landet.

Adress: www.laget.se/div6orebroEn lagfest med besked!

En kväll som hade en sak gemensamt med andra kvällar. Inget överraskande med beteckningen löd : _ _ _. Men innan dess, eller nja, Coach hade faktiskt köpt med allas ”favorit”, nämligen: citron, salt och en vätska som smakar luder. Den smakade likadant också denna gång. Vi befann oss på Chaos Paintball, var sin shot i handen, (några en öl en den andra) och alla laddade inför två timmar krig.

Ibland undrar man om det är ett F13 lag man spelar i då nästan hälften av folket som anmält sig till paintballen i sista sekunden hoppar av. Det var förklaringar med allt från magont, panikstudier och feber, till skavsår på någon obetydlig tå. Det kanske ha varit att föredra en myskväll tillsammans på något fik, med varmt te och samtal om hur jobbig världen kan vara ibland. För den är ju så kall… Tänk så här, va hade Steven Steven Seagal eller Rambo gjort??

Nåväl, vi som väl spelade hade hur skoj som helst och det var en strid in i det sista. Vi mata säkert iväg uppe emot 5000 skott var och vissa träffade riktigt fint. Pain is love.

Svettiga, smålulliga och sönderskjutna cyklade vi hem snabbt för att göra oss i ordning för fest som hostades av Andreas. Snabbspolning... Efter två timmar hade ett antal pizza ätits och öl druckits. Spriten stod på bordet. Alla fortfarande förväntansfulla på att dimman sakta men säkert skulle komma. Den kom. Och den kom med besked. För vissa mer, för andra så jävla djup så man undrar om dem ens uppfattade att de stod i den. Huvuden i frysboxar, fotboll inomhus, jesusdanser, folk i buskar och en taxichaufför som troligtvis inte uppskattade samtalsämnet som sällskapet som åkte med bjöd på.

Strömpis dumpade han oss på och va nog glad att de tio min var över. Vissa hade tydligen knappt kommit in, eller om det var av taxi, då marken tydligen var ett mycket skönare alternativ. Jag ställer mig frågan, marken, ja, varför inte?

Strömpis slutade som det alltid slutar, ofta utan avslut. Vad jag vet om, behövde ingen stackare sova på soffan, och dansgolvet blev inte brutalt mördat men ett överfall på en stackars buske precis utanför gick det rykten om… Men oklart är det hur kvällen slutade. Hur som helst tvivlar jag på att många kommer ihåg just det, och det är nog för allas bästa… Det var hur en lagfest med besked!

Skribent: Magnus Nolgren

Intervju med Hovstas tränare!

Här följer en intervju med Hovstas tränare Micke Andersson. Hovsta som innan säsongen ramlade ur division 6 var en av förhandsfavoriterna om att slåss om att gå upp. De hade ett bra lag och lyckades även ta poäng från PFC. Fast det räckte inte i alla matcher och man slutade till sist på en sjätteplats i tabellen.


Hej Micke Andersson tränare i Hovsta! Vad var eran målsättning för detta året?
Ja det var klart att vi ville tillbaks till sexan direkt igen!

Ni spelade 1-1 mot oss på hemmaplan och förlorade 1-4 på borta plan, vad tycker du om dem matcherna ?
1-1 matchen, ja, den borde vi väl ha vunnit, ni gjorde kvitterings målet på frispark sista minutem, o vi spelade rätt så bra.

1-4 matchen. Där var ni riktigt starka, där släpper vi in några billiga mål i matchen och vi kom aldrig ikapp riktigt.


Vilket lag tycker du spelade finast fotboll?
Jag tyckte ni spelade bra fotboll

 

Vilket lag hade Bäst försvar i serien?
Det hade vi tycker jag klart.  Om vi bortser från vårsäsongen, i höst har det varit väldigt bra.

 

Vilket lag tycker du förtjänade bli uppflyttad förutom Pars och Lindesberg?
Sköllerst var ifs, bra, men det beror ju på lite. Jag tycker vi, faktiskt pågrund av våran höstsäsong.

 

Vad är eran målsättning inför nästa säsong
Vi ska slå ihop vårat lag med junior truppen, så nästa säsong ska vi upp, och vi ska satsa på att få upp junisarna som har spelat i P17 elit.


Favorit spelare
Hmm, aa jätte bra fråga, aa Erik fredskog mittback född 1970 i vårat lag.

 

Favorit spelare i världen
Zlatan

 

Favoritlag i sverige
Degerfors

 

Vem e din idol:
Peter Forsberg

 

Favorit lag i världen
Degerfors

 

Vad önskar du dig allra mest just nu?
Slut på krisen

 

Något du vill tillägga?
Jätte kul att det står mycket om serien i eran blogg, det e jätte roligt.
Sen e det kul att ni gick upp. Det blir dock kanske blir svårt att vinna den.

Vi har gjort en jätte bra höst, vi blev trots allt tvåa i serien i hösten och då har vi endå tappat 2 matcher på övertid, där bland annat eran frispark på slutminuter. Vi har fått in lite juniorer och kunnat vara 14-15 man på matcherna. PÅ våren var vi endast 7-8 ordinarie och var tvungna att ringa in spelare som inte spelat på ett tag.

Grattis till eran seger!


Intervjuare: Arash Doaei

Tack så mycket för intervjuen och vi önskar Hovsta lycka till i division 7 nästa säsong.

Essis tid i Barca

För inte allt för längesen var Essi i Barca en vecka. Här är hans egna bildspel från denna resa!


Skadorna, Sommaren, Spelare

Skador och bortfall på spelare har på ett spöklikt sätt drabbat laget. Under svår period hade ca 10 stycken spelare skavanker och kunde av olika orsaker inte spela. Att ändå klara av och spela mot både ettan och tvåan i somras kan av många ses som en stabil insats.

Laget kämpade och stod upp, och den kämpainsatsen ska inte förringas. Däremot ska man vara medveten om att ett bra lag som vinner serien, har under en säsong även marginalerna på sin sida. Dessa marginaler hade man i år också med sig och förhoppningsvis fortsätter det hålla i sig.

Fast inför nästa år gäller det att inte behöva spela med små marginaler! Därför söker vi nu efter fler parsare som kan ansluta till truppen. Fast vi vill inte ta in vem som helst utan de spelare som tas in ska självklart smälta in i laget.
Det är även bra att få in spelare så vi eventuellt kan komma ha ett B-lag så att alla får speltid och kan hålla formen.

Att vinna sommaren!

Två år har snart kommit till sitt slut i denna klubbs historia. Det har varit två år där lagets Akilleshäl kan beskrivas med ett ord. Det är ett ord som hos många förknippas med ledighet, resor och värme. Men som i Pars FCs fall har handlat mer om jobb, stress och dåligt väder.

Ordet är: Sommar.

Första året tappade man en näst intill ointaglig serieledning med 9-poäng under denna period.

Andra året spelade man tre 1-1-matcher i rad, mot Hovsta, Lindesberg och Sköllersta och lyckades med nöd och näppe behålla sin serieledning.

Att vinna varenda match är svårt, men nog hade man även lägen att vinna dessa tre matcher.
Att vinna varenda match kanske kan ses som ett för stort krav, men är det egentligen det?

Hösten är här!

Hösten har kommit och nu börjar man känna att även vintern är på väg.
Kylan har gjort att frosten ligger kvar länge på morgonen på coach nya bil, som är gammal. Assisterande försökte trotsa kylan men det slutade med att hans cykelnyckel gick sönder.

På torsdag är det dags för PFC att träna igen. Den andra inomhusträningen inför årets student-SM och förhoppningsvis kommer lika många som sist.

Tidigare samma dag ska styrelsen även ha möte där man bland annat kommer att prata om planeringen inför nästa år. Punkter om vad som ska tas upp på det kommande årsmötet ska också diskuteras.
Annars kommer veckan som kommer bli en relativt lugn för PFCs del.

Till helgen är det mycket möjligt att alla kommer att träffas och chilla hos Mange i hans korridor.  Det ryktas om att han ska tända doftljus, baka scones och bjuda alla på te. Fast det är långt dit och man vet aldrig vad som väntar för en parsare...

Fler bilder från Universitetscupen 2009Bilder från UniversitetscupenUniversitetscupen 2009

Igår spelades Universitetscupen!
En turnering som blev väldigt lyckad enligt många!

Grattis till årets Vinnare:
Team Mythos

Stort tack till alla sponsorer och alla som hjälpte till att arrangera turneringen!

Cupdags!

Imorgon är det dags för årets upplaga av Universitetscupen 2009.
Förberedelserna har gått bra och nu återstår bara den stora dagen då det gäller att allt ska klaffa.

Förhoppningsvis blir det en lyckad turnering. Där alla som hjälper till runt omkring och likaså spelare och ledare  ser till att det blir en riktigt bra fotbollsdag!

Vi på PFC-bloggen kommer givetvis att uppdatera er läsare med bilder och resultat från cupen!

Här är den första omgången för alla deltagande lag:

Tid      Grupp  Match
09.30    A       Fässbergs IF – Express
09.30    A       Knuten BK – Team Mythos
09.50    B       Rachmaninoff – FC Auri B
09.50    B       Niko – Bara Reklam B
10.05    C       Vivalla Stars - IBK
10.05    C       Balkan United - Örebro Stars
10.20    D       Pepsi-Cola - Gott o Blandat
10.20    D       FC Höftskott – Sega Gubbar

Besök även Universitetscupen 2009 för mer information.

Bilder från PFC-festen [del 3]

Dags för utgång

Päry och Don Sebbi-Luigi uppträder för oss andra...

Va gör Mange?? Skäms! vi skulle ju hålla det hemligt ;)

Don Antonioni njuter av kvällen.. o även annat verkar de som =)

American Psycho var oxå på Strömpis

=)

Ojdå...

Coach har just trängt sig förbi kön o är lycklig  =P

mAx

Bilder från PFC-festen [del 2]

Gemensam nämnare

Kvällen börjar med ett par Tequila-shots ;)

Grabbarna håller igång med öl mellan shoten

Som vanligt förklaras det saker...

Vissa kände sig varma... ;)

Ute på strömpis blev vissa trötta andra inte =)

Vissa fick tid o tänka lite...

Vattnet som inte fick ligga kvar länge...

Just nu i PFC!

Denna vecka drar man igång med inomhusträningarna.
De flesta spelarna är i full gång med pluggandet.
Uppsatser, PM, arbeten skrivs och tentor väntar.
Om några veckor kommer man vara i full gång med förberedelserna inför Student-SM.
Rapporter om hur träningarna gått etc kommer att läggas upp på bloggen med jämna mellanrum.
Men just nu så är det en dag kvar av vilan innan man drar igång lite lätt imorgon.

Forza PFC!

Några bilder från PFC-festen [del1]

Börjar med lite pizza :P

Don Antonioni och Don Sebbi-Luigi :D

Coacherna tog emot fina presenter från grabbarna i laget

Alla är taggade framför kameran, Mange lite för mycket ;)

Alkholen gör sitt verk...

Vi i PFC gillar att förklara saker.. kolla kroppsspråk ;)

Inomhussäsong!

På torsdag drar PFC igång sin inomhussäsong. Förberedelserna inför Student-SM  i Göteborg väntar.

Förra året var uttagningarna till SM grymt svåra men till slut tog man ut en 9-manna stark trupp som lyckades ta ett brons. Och i år har man bara ett mål i sikte, Vinst, för "man har kul när man vinner"!

Finns det folk som är sugna på att komma och testa så är ni varmt välkomna!

Torsdag den 8 oktober
klockan 15.05
sal I2 på GIH!


Däremot skall sägas att kvalitén och tempot är betydligt högre än på ÖUIF:s fotbollspass och träningarna kommer att vara roliga menseriösa.

Forza PFC

Legendary Weekend!

Som ni läsare säkerligen vet så var det en stor PFC-helg. I lördags så startade dagen som ni redan vet med Paint Ball. Där E.Ronaldo skulle visa sig ha talang för det taktiska inom krig, Anton blev skjuten i huvudet ett antal gånger, Andy sköt folk i sitt eget lag och Per var nog den som garvade högst när han träffade någon! Skjut kul var det och värt varenda kula!

Sen bar det iväg till den storslagna festen. Som till en början var väldigt lugn. Näst intill så attt man trodde att det inte skulle bli fest alls. Men efter lite pizza några parti Wee-bowling och tennis så kom musiken smått igång och därmed också festandet.

Några fick i sig mer än andra men alla fick i sig en hel del tequila. Detta resulterade i en Legendarisk PFC-fest! Förlåt men måste berättas, C.Ronaldo fick i sig mest...
Nu är han invigd och det big time. Till Erik. Du kan vara lugn i fortsättningen på kommande lagfester!

Enligt källor så blev när Coach och assisterande började att dra med sig alla andra så drog de även med sig själva ganka mycket. Men med läget under kontroll..! Antonio och Lundmark var också i bra form!

Sedan vill jag även passa på att tacka lagets fina present som jag och Coach fick ta emot under kvällen.

Kvällen var sjukt kul och dagen efter var alla ganska möra.
Detta fick om inte annat alla som deltog på söndagens fotbollspass erfara, där de flesta parsare hade det extra jobbigt med tanke på nattens bravader!

Tack för en rolig helg allihopa!

Färgkriget!

Det stora färgkriget under lördagen blev till slut riktigt lyckat. Trots ganska många avhopp i sista minuten så fick man ändå ihop 9 tappra som skulle ut i regnet och skjuta färgkulor på varandra!Man började att spela på en spelplan som var uppbyggd likt en övergiven gammal vildavästernstad, med lite militärfordon här och där. Först började man att spela capture the flag mitt i den lilla "staden", fast ganska snabbt övergick man till att skydda en byggnad som i detta fall var en kyrka. I detta spel gällde det för ena laget att skydda kyrkan och för det andra att då ta sig in i denna. Ett mycket roligt spel där kulorna smattrade från alla möjliga håll.Efter att ha spelat på denna spelplan så gick man efter ca en timmes spel över till den andra spelplanen som fanns. Den var en terrängliknande spelplan med lite militärfordon och ett äkta flygplan mitt på slagfältet. Här handlade det däremot endast bara om att de två lagen skulle skjuta ut varandra, utan att skydda någon byggnad eller med någon flagga.Efter två timmars paint ball-krig så slöt man till slut fred och alla verkade nöjda och glada. Ett var väldigt roligt nöje tillsammans med ett väldigt roligt gäng!


Ett Par Tequilashots blev det också...PFC vs PFC i Painball!

Nedräkningen har börjat inför årets batalj i Paint Ball.
Imorgon 14.00 smäller det!

Vem kommer få mest färg på sig imorgon, troligtvis blir det svårt att färga Sebbe ännu mer...
Ska vinnaren av årets tackling Coach vara lika brutal i ett låtsaskrig, om inte annat har han väl de rätta generna.
Ska en annars lugn Ekelöf och Nolgren visa sig vara riktiga svenska galna vikingar på slagfältet?
Ska Andibaba aka Andrés köra med chilensk guerilla-taktik?
Kommer man skjuta lika mycket mitt på Andy som man gör när det gäller fotboll?
Kommer kulorna att hinna ifatt Antonio?
Hur kommer det gå för alla andra som på egen risk kommer vara med imorgon?
En sak är säker, det kommer bli ett minne som få kommer glömma!

One day! One Battle!

PFC-middag!

Igår hade PFC sin årliga avslutningsmiddag på Kina Muren. Det blev en riktigt trevlig tillställning där man till slut lyckades komma sig iväg från studentgatan ca 15 min efter utsatt tid. Denna gång gjorde det däremot ingenting att man kom iväg lite sent. Alla var på bra humör och hungriga och då satt bufé riktigt bra för alla, utom Viktor som ville prova något nytt. När alla ätit klart efter sådär typ tre tallrikar av både klassisk Kina-bufé med mycket friterat och Mongoliskt, så var det dags för lite info från Coach. Sedan fick alla var sin medalj för att vi vunnit division 7 östra och sedan var det prisutdelning.

Trevligt sällskap i ett grymt skönt gäng! Nu väntar en lördag där det ska bli Paint Ball och fest!


Forza PFC

Årets bästa...

2009

Årets offensiva spelare 2009
Denna spelare har med sitt offensiva spel och sin kreativitet bidragit till att vara ett farligt anfallsalternativ under den gångna säsongen. Spelaren har även varit en god medspelare och bidragit till många anfall som gett bra resultat.

Vinnaren är:
Anton Eliasson


Årets defensiva spelare 2009
Denna spelare har med sitt defensiva spel varit en nyttig försvarare under den gångna säsongen. Spelaren har varit stark, brytningssäker och även kunnat bidra till bra uppspel. När laget varit pressat har denna spelare stått upp och tagit stort defensivt ansvar.

Vinnaren är:
Martin Ekelöf


Årets Kämpe 2009
Denna spelare har med sitt spel och sin inställning visat väldigt stor kämpaanda och gett hundra procent i varje situation. Spelaren har med sin inställning och sitt slit även kunnat få igång laget och aldrig visat några tecken på att ge upp oavsett situation eller resultat. Denna spelare har även varit tillgänglig och närvarande mycket såväl som under träning som match.

Vinnaren är:
Sebastian Nyberg


Snyggaste målet 2009
Denna spelare har vid ett tillfälle under säsongen lyckats bidra till ett extra speciellt mål, som varit både väldigt spektakulärt att se och även svårt att utföra.

Vinnaren är:
Ehsan Shams – För sitt vristskott som ställde Hallsbergmålvakten totalt och letade sig in i nätet via kryssribban från ca 30 meter. (IFK Hallsberg 2 hemma)


Tappra Hollywood-insatser
Denna spelare har under det gångna året fått tillfället att delta som spelare i ett annat sammanhang. Nämligen Skådespelare, karriären var inte särskilt lyckosam men underhållande. Spelaren har vid ett eller flera tillfällen försökt att filma till sig en fördel för det egna laget där resultatet inte gått som planerat.

Vinnaren är:
Ehsan Shams


Fulaste tackling
Denna spelare har med sin otroligt klumpiga timing och vilja lyckats ta motståndarens spelare mer än bollen och även lyckats dra på sig ett gult kort i samband med detta.
PS. Motståndarna fick även rejält ont! DS

Vinnaren är:
Ata Pirmoradi – För att ha sparkat undan benen på en Hovstaspelare utan att bollen var i närheten.


Most Valuable Player 2009

Vinnaren är:
Erik Höglund

RSS 2.0