Årets bästa...

2009

Årets offensiva spelare 2009
Denna spelare har med sitt offensiva spel och sin kreativitet bidragit till att vara ett farligt anfallsalternativ under den gångna säsongen. Spelaren har även varit en god medspelare och bidragit till många anfall som gett bra resultat.

Vinnaren är:
Anton Eliasson


Årets defensiva spelare 2009
Denna spelare har med sitt defensiva spel varit en nyttig försvarare under den gångna säsongen. Spelaren har varit stark, brytningssäker och även kunnat bidra till bra uppspel. När laget varit pressat har denna spelare stått upp och tagit stort defensivt ansvar.

Vinnaren är:
Martin Ekelöf


Årets Kämpe 2009
Denna spelare har med sitt spel och sin inställning visat väldigt stor kämpaanda och gett hundra procent i varje situation. Spelaren har med sin inställning och sitt slit även kunnat få igång laget och aldrig visat några tecken på att ge upp oavsett situation eller resultat. Denna spelare har även varit tillgänglig och närvarande mycket såväl som under träning som match.

Vinnaren är:
Sebastian Nyberg


Snyggaste målet 2009
Denna spelare har vid ett tillfälle under säsongen lyckats bidra till ett extra speciellt mål, som varit både väldigt spektakulärt att se och även svårt att utföra.

Vinnaren är:
Ehsan Shams – För sitt vristskott som ställde Hallsbergmålvakten totalt och letade sig in i nätet via kryssribban från ca 30 meter. (IFK Hallsberg 2 hemma)


Tappra Hollywood-insatser
Denna spelare har under det gångna året fått tillfället att delta som spelare i ett annat sammanhang. Nämligen Skådespelare, karriären var inte särskilt lyckosam men underhållande. Spelaren har vid ett eller flera tillfällen försökt att filma till sig en fördel för det egna laget där resultatet inte gått som planerat.

Vinnaren är:
Ehsan Shams


Fulaste tackling
Denna spelare har med sin otroligt klumpiga timing och vilja lyckats ta motståndarens spelare mer än bollen och även lyckats dra på sig ett gult kort i samband med detta.
PS. Motståndarna fick även rejält ont! DS

Vinnaren är:
Ata Pirmoradi – För att ha sparkat undan benen på en Hovstaspelare utan att bollen var i närheten.


Most Valuable Player 2009

Vinnaren är:
Erik Höglund

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0