Lång helg!

Helgen är över och det blev en oplanerad PFC-helg!

I fredags bjöd Jocke hem Coach, assisterande och Danne till sig för lite som vanligt lagsnack och sen kom även lite mer folk. Tillställningen blev ganska lugn för vissa, för andra inte. I bakgrunden var det tydligen Idol och när några i sällskapet hellre ville kolla på Idol än spela spel så blev stämningen en aning stel efter ett tag.  För att vara en lugn kväll så kan meddelas att Danne spillde öl på Jockes matta och Assisterande började vid tolvtiden dricka vatten efter ordination av både Jocke och Coach. Kvällen slutade utan utgång i gott sällskap och sen var det bara hem och ladda om inför lördagen.

Lördagen var kommen och vissa jobbade, andra kollade fotboll på TV men vad alla hade gemensamt var att de värmde upp mentalt inför kvällen. Det blev en kväll som däremot blev en aning vildare än fredagskvällen. Så vitt källor beskrivit så var Jocke på bra humör och skrattade mestadels hela tiden, coach somnade i manges säng, danne i en soffa, mange gick vid 4a-tiden och flyttade på coach så han kunde sova i sin egen säng. Enligt Coach ska Danne ha väckt honom mitt i natten som egenligen visade sig vara 9 på morgonen. Assisterande sprang tydligen runt och var typ överallt.

För övriga Parsare gick nog kvällen betydligt lugnare. Lundmark ska ha varit på en fest på universitetsgatan för att senare dragit in till stan där det tydligen var ganska dött. E. Ronaldo bjöd hem Andés och Louise hemma hos Höglunds och kollade på fotboll.

En händelserik helg där nog alla såhär i efterhand hade det trevligt.

/Sebastian

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0