Legendary Weekend!

Som ni läsare säkerligen vet så var det en stor PFC-helg. I lördags så startade dagen som ni redan vet med Paint Ball. Där E.Ronaldo skulle visa sig ha talang för det taktiska inom krig, Anton blev skjuten i huvudet ett antal gånger, Andy sköt folk i sitt eget lag och Per var nog den som garvade högst när han träffade någon! Skjut kul var det och värt varenda kula!

Sen bar det iväg till den storslagna festen. Som till en början var väldigt lugn. Näst intill så attt man trodde att det inte skulle bli fest alls. Men efter lite pizza några parti Wee-bowling och tennis så kom musiken smått igång och därmed också festandet.

Några fick i sig mer än andra men alla fick i sig en hel del tequila. Detta resulterade i en Legendarisk PFC-fest! Förlåt men måste berättas, C.Ronaldo fick i sig mest...
Nu är han invigd och det big time. Till Erik. Du kan vara lugn i fortsättningen på kommande lagfester!

Enligt källor så blev när Coach och assisterande började att dra med sig alla andra så drog de även med sig själva ganka mycket. Men med läget under kontroll..! Antonio och Lundmark var också i bra form!

Sedan vill jag även passa på att tacka lagets fina present som jag och Coach fick ta emot under kvällen.

Kvällen var sjukt kul och dagen efter var alla ganska möra.
Detta fick om inte annat alla som deltog på söndagens fotbollspass erfara, där de flesta parsare hade det extra jobbigt med tanke på nattens bravader!

Tack för en rolig helg allihopa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0