Headcoach in Wawa

Hej alla lasare!

Tankte skriva lite om resan till Polen(Warszawa).

Pa lordag sa skulle jag aka tag till norrkoping for att sedan pa sondag morgon aka darifran till Skavsta och flyga ivag men exakt sa blev det inte. Efter att ha statt pa tagstation i 2 timmar o vantat pa tag som blev installd bestamde jag mig att hoppa over tagresande och ringde till Andres och louise sa dem kunde komma o hamta mig. Egentligen borde jag ha fattat att inkompetenta SJ aldrig kan gora nagot ratt men sa naiv som man ar sa tror man att de ska ga. Jag kom hem o borjade ringa runt for att hitta skjuts till flygplatsen for sondagen och till slut sa kunde FrimisAli stalla upp och skjutsa mig. Vi bestamde oss for att dra vid 5-6 tiden pa morgonen. Val framme i nykoping sa var det en svang forbi mcdonalds o lite frukost innan FrimisAli lamnade av mig och rullade hemat. (Tack Ali)

Efter alla drygheter sa trodde jag att jag kunde satta mig pa flyget o aka men nej nej, istallet fick jag vanta 3-4 timmar pa ett forsenad flyg... till slut sa fick ett utbrott pa flygplatspersonalen som svarade med att bjuda pa mat... konstig dag... nagra timmar senare var jag framme i Warszawa dar Sam och Janco motte upp mig och first stop blev KFC.

Mandagen blev intressant, forst sa drog vi till skolan dar jag fick delta pa deras psykologi lektion som var nice, jag fick aven gora uppgifterna och lararen forskte tvinga med mig i framtida grupparbeten. Efter skolan blev de mat med Sam och nagra av hans trevliga kompisar ;) Vid femtiden blev det 1,5 timmes gym och 1 timmes spinning, forsta gangen jag nagonsin deltog pa ett spinningspass. Ledaren dar var en polack som var en korsning mellan Beck och Danne Johansson med en fransk engelsk brytning.. Intressant och creepy pa samma gang. Efter traningen sa blev det mat, fika och en drink pa ett rockstalle som Andy skulle uppskattat.

Idag sa kom vi hit till Universitetet och jag sitter har i datasalen och skriver medans Sam och janco ar pa lektion. Efterat ska vi dra o gymma och sen blir det mat, efter det sa har vi ett nytt pass som vi ska ga pa som kallas for "Six-pack Attack" =) efter de passet sa blir det 1 timmes spinning. kanns som att jag e pa traningslager.

#8 coach

Update från Spain

Sista veckan i Murcia nu och den händer en hel del. I helgen var det utgång med massa utbytesstudenter här och det var riktigt roligt. Igår söndags så var jag och kollade på Real Murcia - Numancia. Stadion tar 33.045 åskådare.
En riktigt fin arena och det var ca 20 000 där igår. Murcia vann matchen med 1-0 och det var en riktigt skön stämning på arenan, speciellt då det blev en hel del kaos på planen i form av konstiga gula kort till hemmalaget och även då domaren la till typ 10 extra tilläggsminuter. Det var helt sjukt!
Annars idag är vädret bra med 20 plusgrader och sol. Imorgon ska jag iväg och lira lite fotboll är det tänkt med dom jag bor hos. Är hyfsat sugen på att lira nu men vi får se hur det går, ska låna ett par skor som nog är lite för stora. Sen på kvällen vänta lite Champions League!
Ha det så bra allihopa!
/Sebbe

Löpning med Erik!

5,4 km

Namn:     Tid:

Rikard M: 23,05
Victor: 23:36
Andrés 24:08
Simon: 26:06
Anton: 26:35
Rickard W: 26:50
Linus: 28:05
Ali: 31:45
Robert: 32:40

Övriga deltagare på träningen var:
Deniz (sprang 5 km)
Erik (sprang inte alls).


Upp och nedvarvningssträckan på 2,5km.


Sträckan som deltagarna sprang var 5,4km.ass coach in Spain

Uppdatering om livet i ett inte allt för varmt Spanien men dock utan snö. En kallfront har dragit in över landet och i ett Murcia som det tydligen aldrig regnar så har det varit ca 10 grader varmt med regn. Igår vare däremot ca 17 grader och sol och det värmde verkligen. Inför helgen kommer det dock att klarna upp för att i början på nästa vecka bli en temperatur på ca 20 grader!
Annars har jag bott på ett riktigt bra vandrarhem fram tils för ett par dagar sen då vi flyttade in mitt i smeten i centrala Murcia med några Real-fans... de var inte allt för muntra efter veckans Champions League. Men trevliga och softa spanjorer!
Trots lite svenskt vårväder så har det blivit en hel del god mat och mycket strosande på Murcias gator!
Riktigt nice stad!
Kollat runt lite på hemsidan och ser bra ut att så många ändå är med och löper såhär års.
mvh
# 7

Videoklipp från matchen mot Kräuter Bitte!


Ass coach in Spain!

Tjena alla pfc-supporters!
Just nu skriver assisterande fran ett Internet-cafe i Murcia/Spain.
Kom igar och resan gick bra! Ca 15grader varmt, lite vind och sol.
Senare idag blir det till att leta boende och fixa lite praktiska saker.
Ska forsoka koppla upp mig senare i veckan for update, koppla av for den delen med.
Var dock inte enkelt att hitta detta Internetcafe , typ gick i en timme innan vi hittade det.

Lycka till i Bengtsfors!

/Sebbe

Videoklipp från träningen! 2010-02-09


Träningsligatoppen efter 24 träningar


Truppen i Bengtsfors

Ikväll kan vi här på PFC-Bloggen presentera den trupp som åker till inonhusturneringen i Bengtsfors den 13 februari.

Truppen
Nr. Spelare:
1 Rob Andersson
1 Bob Beck
2 Daniel Lundmark
4 Kevin Blankstedt
8 Ata Pirmoradi
9 Joakim Cedergren
10 Erik Höglund (C)
11 Anton Eliasson
13 Jesper fritz
17 Simon Sjölund
18 Rikard Magnusson
21 Viktor Mejman

Andra träningsmatchen

PFC spelade idag den andra träninsmatchen mot FC Auri Sacra Fames. Ett lag som främst består av division 4-spelare från Hidingsta. Matchen började liksom förra matchen lite trevande för PFCs del, man hamnade också ganska tidigt i ett 0-1 underläge och fick kämpa sig in i matchen. Efter hand så tog man över allt mer och laget började att strukturera sig bättre. Till skillnad från matchen innan var man idag väldigt taggat redan från start trots att man åkte på ett baklängesmål men redde ut detta.

Matchen spelades i 3 x 15 minutersperioder och när den andra perioden startade så började PFC att spela ut mer vilket även gjorde att man kvitterat och täven tog ledningen i matchen. Denna match tränade man på att sätta en högre press, vilket även gjorde att man kunde vinna bollen högre i planen men däremot blev lite sårbara i omställningen till försvar.

PFC visade i mitten av den andra perioden att man var det bättre laget men FC ASF hängde med hyfsat ända till ställningen 3-3. Men när PFC gjorde 4-3 i den sista perioden orkade man inte längre stå emot.

Trots att man vann matchen och sett över hela matchen var det bättre, återstår fortfarande några frågetecken inför turneringen i Bengtsfors. Bland annat behöver man lära sig att stänga igen bakåt och inte släppa in så billiga mål och sedan också att hitta en bra harmoni spelmässigt i båda fyrorna.

Målskyttar går att hitta på www.laget.se/pfc.
Videoklipp från matchen finns i inlägget innan.

/Sebbe

Videoklipp från matchen mot FC Auri!


Videoklipp från senaste matchen! [Bättre kvalité men i små klipp]Videoklipp från senaste matchen!Tyvärr så blev inte kvalitén så bra eftersom jag var tvungen att ändra och redigera /Ata

RSS 2.0