Restaurangchansen mer än bara ett mathäfteNu ger PFC Örebro dig detta ypperliga tillfälle att köpa Restaurangchansen 08/09!

Vad är då detta häfte för något?

"Restaurangchanen är ett föremånshäfte som består av slående materbjudande "köp 2 betala för 1".

Detta betyder att kunden kan äta för halva priset under tiden som häftet gäller, innerhållet är naturligtvis varierande för att kunna utnyttjas av alla."

                                                                                          citerat ur häftet

Bjud en kompis, pojk- eller flickvän, mamma, pappa, syskon eller allihopa på något gott!

Detta häfte ger dig chansen att spara tusenlappar!
Årets totalvärde på häftet är ca 13 800 kr.
Giltighetstiden är 27 Oktober 2008 - 31 Augusti 2009.
Häftet kostar bara 200kr och då går 50% till föreningen!

För mer information eller beställning av Restaurangchansen
kontakta oss på 0700741010 eller besök vår hemsida www.laget.se/pfc

Köp häftet idag och stötta PFC!

Universitetscupen 2008 över

Det blev en lyckad Universitetscup 2008 och alla deltagande lag verkade trivas! Arrangörerna i PFC var mer än nöjda med turneringen och hoppas kunna annordna en lika bra och trevlig turnering nästa termin.

Semifinalerna spelades mellan IBK - Minéro de Ponte och Steineck & CO - FC Auri Sacra Fames. I den första semifinalen drog IBK det längsta strået i en rysarsemi med mycket känslor. Men IBK tog sig till slut vidare till final med 1-0.
Den andra seminfinalen och kanske för många den moraliska finalen stod mellan Steineck & CO - FC Auri Sacra Fames blev även det en välspelad och spännande semi med mycket dramatik. Här var det Steineck & CO som var det starkaste laget och lyckades vinna tack vare PFC-spelaren Victor Mejman.

Finalen i sig började lite spännt där båda lagen kände lite på varandra och där det faktiskt var IBK som tog ledningen. Men sedan tog Steineck & CO över och visade vart skåpet skulle stå. När ställningen fortfarande vara jämn gjorde IBK ett försök att reducera och tog ut målvakten, vilket tyvärr inte skulle hjälpa. Ett tappert försök då man inte hade något att förlora men Steineck & CO var några klasser bättre i denna final, även om siffrorna drog iväg och slutade 6-1 till.

För oss som var vid sidan mest, även om jag, Jesper, Danne och Andrés lirade lite, så vill jag ge en stor eloge till domarna som ställde upp och även Ata som höll gott humör och förvånadsvärd bra organisation för att vara han.

Sedan vill vi även tacka InterSport för de fina priserna till finallagen och även alla deltagande lag som gjorde att turneringen blev lyckad!

Universitetscupen 2008 i bilder!


Från matchen mot kilsmo

Tyckte att de va en skön bild, ser ut som om jag dansar där... o ehsan e i chocktillstånd =)      


  # 8   Inför sista omgången!

En vecka kvar innan serien avslutas och PFC står över i sista omgången. Efter att ha haft allt i egna händer måste PFC spelarna sitta och vänta på andra lags resultat. PFC förtjänar mycket bättre än det här. Ett riktigt bra lag utan möjligheter, då vi fick spela de flesta matcherna efter höst med bara en eller två avbytare då dessa oftast bestod av nya spelare som inte hade tränat särskilt mycket med laget. Många tycker att vi presterat bra med tanke på att det är första året för oss och att vi under hela säsongen knappt haft en träning per vecka. På slutet försökte vi få upp formen och tränade två gånger i veckan men innan dess så var det inte många träningar. Något som kommer att se annorlunda ut till nästa säsong. Det gäller och lära sig från misstagen. Vi fick möta lag som var farmaklubbar till division 4-5 lag och kunde använda sig av deras spelare och då krävs det mycket formstarkare PFC spelare än vad vi haft i år. Nästan alla viktiga PFC spelarna valde att stanna kvar och några nya duktiga spelare från högre divisioner är på väg till oss. Nästa år kommer alla få se en mer seriös och framför allt starkare PFC!


RSS 2.0