Mustascher mot BK Forward hemma!

Mejman – Är fokuserad i försvarsspelet och tar mer ansvar genom att dirigera medspelare. I anfallsspelet tar Mejman många bra löpningar upp i banan och skapar bra lägen för sig själv samtidigt som han skapar ytor för medspelare. Även bra individuell skicklighet mot BK Forwards starka lag då han vid fjärde målet driver bollen från halva plan och spelar en fristående Chris i boxen.
Mustascher mot Yxhult borta!

Chris - Visar bra rörelse offensivt och står rätt oftast i försvar. Hade lite svårt i början men kom in i matchen och höjde sig rejält. Gör även två viktiga mål trots en del lägen ;) Bra inställning som lyfter laget, tar sitt ansvar som kapten.

Razz – Håller en stabil nivå matchen igenom, jämnaste spelaren på plan. Tar för sig lite mer än tidigare matcher i det offensiva spelet och är spelbar i mitten. Flertal ggr så tar han försvarsposition i tid som fördröjer motståndarnas kontringar.

Årets bästa...

2013

Most Valuable Player 2013
Vinnaren är:
Emil WikÅrets offensiva spelare 2013
Denna spelare har med sitt offensiva spel och sin kreativitet bidragit till att vara ett farligt anfallsvapen under den gångna säsongen. Spelaren har även varit en god medspelare och bidragit till många anfall som gett bra resultat.

Vinnaren är:
David GustafssonÅrets defensiva spelare 2013
Denna spelare har med sitt defensiva spel varit en nyttig försvarare under den gångna säsongen. Spelaren har varit stark, brytningssäker och även kunnat bidra till bra uppspel. När laget varit pressat har denna spelare stått upp och tagit stort defensivt ansvar.

Vinnaren är:
Eric Jangholm-Melin
Årets Målvakt 2013
Denna målvakt har med sitt målvaktspel och sin pondus kunnat styra och dirigera försvaret. Han har med fina och viktiga räddningar varit en bidragande faktor till att laget inte släppt in mål.

Vinnaren är:
Viktor KjellAndersÅrets Kämpe 2013
Denna spelare har med sitt spel och sin inställning visat väldig stor kämpaanda och gett hundra procent i varje situation. Spelaren har med sin inställning och sitt slit även kunnat få igång laget och aldrig visat några tecken på att ge upp oavsett situation eller resultat. Denna spelare har även varit tillgänglig och närvarande mycket såväl som under träning som match.

Vinnaren är:
Emil Wik
 Snyggaste målet 2013
Denna spelare har vid ett tillfälle under säsongen lyckats bidra till ett extra speciellt mål, som varit både väldigt spektakulärt att se och även svårt att utföra.

Vinnaren är:
Gustav Eklund – Matchens enda mål i seriefinalen hemma mot Grythyttan. Super sub Gurra driver in bollen från höger kanten och drar på med vänstern från ca 30 meter rakt upp i krysset.
 


Tappra Hollywood-insatser 2013
Denna spelare har under det gångna året fått tillfället att delta som spelare i ett annat sammanhang. Nämligen Skådespelare, karriären var inte särskilt lyckosam men underhållande. Spelaren har vid ett eller flera tillfällen försökt att filma till sig en fördel för det egna laget där resultatet inte gått som planerat.

Vinnaren är:
David Gustafsson


Fulaste tackling 2013
Denna spelare har med sin otroligt klumpiga timing och vilja lyckats ta motståndarens spelare mer än bollen och även lyckats dra på sig ett gult kort i samband med detta.
PS. Motståndarna fick även rejält ont! DS

Vinnaren är:
Ata Pirmoradi – Antonio skriker från sidan att Ata ska gå in hundra procent och resultat blir en flygande Ata som sänker Lillånspelare på motståndarnas planhalva. Ata själv påstod dock att han halkade... igen.

 Årets Eldsjäl 2013
Denna person har både på och utanför planen haft stort inflytande på laget, såväl som föreningen. Person har bland annat ställt upp mycket och arbetat för att föreningen ska fungera. Denna person har även varit tillgänglig mycket såväl på planen som utanför. Persone är väldigt betydelsefull för föreningen.

Vinnaren är:
Sebastian Nyberg
 
 
Fler bilder från kvällen:


RSS 2.0