Färgkriget!

Det stora färgkriget under lördagen blev till slut riktigt lyckat. Trots ganska många avhopp i sista minuten så fick man ändå ihop 9 tappra som skulle ut i regnet och skjuta färgkulor på varandra!



Man började att spela på en spelplan som var uppbyggd likt en övergiven gammal vildavästernstad, med lite militärfordon här och där. Först började man att spela capture the flag mitt i den lilla "staden", fast ganska snabbt övergick man till att skydda en byggnad som i detta fall var en kyrka. I detta spel gällde det för ena laget att skydda kyrkan och för det andra att då ta sig in i denna. Ett mycket roligt spel där kulorna smattrade från alla möjliga håll.



Efter att ha spelat på denna spelplan så gick man efter ca en timmes spel över till den andra spelplanen som fanns. Den var en terrängliknande spelplan med lite militärfordon och ett äkta flygplan mitt på slagfältet. Här handlade det däremot endast bara om att de två lagen skulle skjuta ut varandra, utan att skydda någon byggnad eller med någon flagga.



Efter två timmars paint ball-krig så slöt man till slut fred och alla verkade nöjda och glada. Ett var väldigt roligt nöje tillsammans med ett väldigt roligt gäng!


Ett Par Tequilashots blev det också...



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0