Veckans Bill och Bull


Grabbarna från Östergötland

 
 Hela året i Örebro har det funnits en stor längtan efter att återigen få uppleva vårt ack så vackra landskap. Viktor och David saknade Östergötland så mycket att de faktist flyttade ihop under förra hösterminen. Tillsammans har de skanderat "Härliga IFK" innan läggdags och även hållit fast vid vår charmerande dialekt.
 
 
Viktor saknade dock sin tvilling Anton (höger eller vänster?) väldigt mycket fortfarande. De båda är tillsammans för tillfället och tar igen förlorad tid. De arbetar i Finspång på Sapa och tillverkar fantastiska aluminumrullar bland annat. Anton kan mycket väl vara en framtida värvning för Pars om ett tillräckligt bra kontrakt kan erbjudas. 
 
 
Under sommarens gång har Viktor bytt stil något. Istället för reggae har han börjat lyssna flitigt på Spice girls och Lady Gaga. Han klär sig alltmer i rosa vilket passar bra till hans ansikte. Tighta jeans och ett charmigt leende är någonting som verkligen är DET i Östergötland. Viktor är som förbytt men tjejerna tittar efter honom lika glupskt som förut.
 
 
Jag/Billy och David/Dafta spelar under sommaren i vårt "gamla" lag Finspångs FK. Många gamla minnen återupplevs från de gamla goda dagarna. Annars umgås vi båda mest med våra flickvänner när vi inte arbetar. Varandra undviker vi så gott vi kan så att bråk skall undvikas eller förolämpningar.
 
Vi tre östgötar hoppas att resterande Pars-spelare har ett trevligt "sommarlov". Kanske får ni höra mer om våra bravader under sommarens gång inshallah.
 
/ Fredrik Billy Billström
 
 

RSS 2.0