PFC-Vecka

Det är en vecka som är fullmatad med aktiviteter för PFC! I slutet av veckan väntar Student-SM i Göteborg, fast innan det så är det scenbygge på Conventum som väntar. Ett arbete som man gör för att få ekonomin att gå runt i föreningen som börjar på torsdag. Innan dess så ska nya matchtröjorna inför Student-SM tryckas på tisdag. Ett fullspäckat schema där man förhoppningsvis kan avsluta veckan på bästa sätt med ett skönt gäng!

/Sebbe

Trevlig kväll

Igår efter matcherna så drog ett gäng PFC-are till Pitchers för att umgås, kolla lite på Champions League och äta. Där satt man i någon timme innan man drog vidare till Bells Restaurang där man bara tog det lungt och hade en trevlig kväll. Efter det drog några vidare ut mdan resten åkte hem. En spontan och trevlig kväll för alla som var med, vilket förhoppningsvis även kommer inträffa i fortsättningen!

/Sebbe

Swedish Students National Championship

Swedish Students National Championship (SSNC), låter kanske coolare än Student-SM. Lite som det amerikanska NCAA (National Collegiate Athletic Association).

Nu återstår en vecka av november månad och sedan är det endast några dagar kvar till Student-SM i Göteborg 2010. PFC försöker liksom tidigare år att spela ihop sig inför denna turnering. Fram till dess så blickar vi lite i backspegeln för PFCs tidigare deltagande.

Student-SM 2008 - Slutspelsträd
(Swedish Students National Championship - Playoff Tree)

Round of 16
PFC - Handels Gbg (Handelshögskolan Göteborg) 3-0

Round of 8
PFC - HIFS (Högskolans Idrottsförening i Skövde) 0-3

Quarter Finals
PFC - GIH Finest (GIH Stockholm) 7-6

Semi-Finals
PFC - HHS (Handelshögskolan Stockholm) 1-2

Bronze Game
PFC - Naprapathögskolan (Stockholm) 3-2


/Sebbe

SamarbetspartnerPFC kan nu stolt presentera Philipson som en av sina kommande samarbetspartners. Philipson är en ledande återförsäljare av Mercedez-Benz, Nissan, Chrysler, Jeep och Dodge i mellansverige.

Vi är tacksamma över att de vill stötta PFC och hoppas på ett gott samarbete!

www.philipsonbil.se

Helg i PFC!

Det är mitten av november och temeraturen ute det börjar bli allt kallare utomhus. Det blev till och med så kallt så att för några PFC-spelare som bor i Bågen, så försvann varmvattnet förra helgen. Denna helg däremot så är det ganska lungt på träningsfronten för många. Plugg, jobb, förkylningar eller bara en kortare sväng till sina respektive orter är vad spelarna roar sig med denna helg. På måndag väntar en träningsmatch mot GIH-laget Kräuter Bitte.

Gästboken är också igång på hemsidan, där Acke tagit över taktpinnen. Nästa vecka kommer ytterligare några sponsorer att presenteras samt så börjar nedräkningen på allvar inför student-SM i Göteborg!

/Sebbe

Välj årets bild! Ni kan rösta på hemsidan! [Final]

Final

Tre bilder har gått vidare till final och nu kommer det att avgöras!

Vilken bild är årets bild???

 

A

 

B

 

C

 

 

Rösta här!


Samarbetspartner: Bells RestaurangPFC kan nu presentera BELLS Restaurang som en av sina främsta samarbetpartners! På PFCs kommande matchställ kommer BELLS Restaurang att ha bästa möjliga marknadsplats, nämligen mitt på magen!

BELLS Restaurang ligger på Nygatan 17 och erbjuder studenter förmånliga priser i sin bar!

Förslag seriesammansättning 2011

Div. 5 Norra

Axbergs IF
Fellingsbro GoIF
Frövi IK
Glanshammars IF
IF Eker Örebro
IFK Örebro 2
Lillkyrka IF
Närkes Kils SK
Pars FC i Ö-o
Real Örebro FF

Matchdags!

Ikväll spelar PFC sin andra inomhusmatch mot Hovsta. Det är även den första hemmamatchen i futsal för kluben.

PFC kommer att ställa upp med följande lag:
1. Beck
2. Lundmark
6. Rami
7. Sebbe
8. Ata
9. Simon
11. Anton
17. Ali
21. Viktor M. (C)
23. Linus Dansund

Förhoppningsvis kan man spela bättre än man gjorde i första matchen mot Adolfsberg.

Pars FC Örebro - Hovsta
Avspark 21:10!

Forza PFC!

/Sebbe

Välj årets bild! Ni kan rösta på hemsidan!

Omgång 3

 

A

 

B

 

C

 

D

 

Rösta här!


Ny match nya tag...

Premiären för PFC i futsal blev inte som man kanske tänkt sig. Däremot i första halvlek började man bra men koncentrationen höll inte i sig i andra och man förlorade med 4-3 efter att ha lett med 3-1 i halvtid.
Nu väntar Hovsta i nästa match hemma på måndag och då gör man förhoppningsvis en bättre match!

Annars är det en relativt lugn helg för PFC. Där några är på festhumör medan andra tar det lungt hemma.
Efter en tung tentaperiod är förmodligen båda alternativen bra beroende på hur man ser det.

/Sebbe

Lunchbuffé & bowling på Strike!

Vi spelade två serier och vinnaren blev Sara som totalt ägda alla killar idag. Grattis Sara!! Deniz borde däremot skämmas för den katastrofala nivå som han höll ;)

Resultat:

 1. Sara 107 + 178 = 285
 2. Viktor S 116 + 160 = 276
 3. Ata 112 + 138 = 250
 4. Simon 112 + 120 = 232
 5. Beck 116 + 107 = 223
 6. Jimmy 112 + 110 = 222
 7. Anton 99 + 120 = 219
 8. Sebbe 101 + 117 = 218
 9. Veysi 124 + 93 = 217
 10. Deniz 86 + 112 = 198
 11. Admir 68 + 101 = 169
Futsal-premiär i division 3

11 November 2010 är ett historiskt datum för PFC! Det är nämligen den dagen som PFC för första gången officiellt spelar futsal i seriesystem.

Ikväll möter man Adolfsberg 2 vilket kommer att bli väldigt intressant, då man inte heller är helt 100 på futsal-reglerna. Förhoppningsvis kommer man att snabbt komma in i det och ska kunna göra en bra match ikväll.

Då börjar äntligen en intressant inomhussäsong!

Forza PFC

/Sebbe


Samarbetspartners

Några ytterligare samarbetspartners som kommande år kommer att stötta PFC är Handelshögskolan vid Örebro Universitet och Eagle Sports!

Vi vill tacka för erat stöd och PFC kommer att bära på sitt kommande matchställ!


www.oru.se/Akademier/Handelshogskolan/


www.eaglesports.se/


/Sebbe

Samarbetspartners

Arbetet bakom kulisserna är i full gång och hittills har vi hittat ett antal samarbetspartners som har tecknat avtal om att stötta PFC kommande säsong!

Idag kan vi stolt presentera följande företag som PFC kommer att bära på sitt kommande matchställ:www.asplunds.se


www.k3nordic.com


/Sebbe

Utomhussäsongens Sista Klipp


Fredagsträning

Ikväll har PFC en sen fredagsträning. Däremot är det väldigt många återbud men förhoppningsvis dyker det ändå upp några som kan träna ikväll. Några nya spelare kommer också förhoppningsvis att dyka upp och nu börjar även snart Silly Season!

/Sebbe

Välj årets bild! Ni kan rösta på hemsidan!

Omgång 2

 

A

 

B

 

C

 

D

 

Rösta här!


Föreningsarbete!

Många kan undra hur det kommer sig att en liten förening som PFC överlever. Svaret på denna fråga är ett stort arbete bakom kulisserna som även lägger en grund till de sportsliga framgångarna.

Till skillnad från kanske många andra föreningar, så är klyftorna i PFC mellan de olika hierarkiska nivåerna i organisationen väldigt små. Vilket beror till stor del på att föreningen bedrivs idéellt av studenter för studenter.

Genom de år som föreningen funnits så finns det naturligtvis massor att bygga upp men man har kommit en god bit
på vägen. Däremot inför kommande år i division 5  så är det mycket som kommer att behöva göras för att fortsätta utvecklas som förening och etablera sig i divisionssystemet.

Vi vill även passa på att tacka Peter Malmström Jonsson från IFK Örebro, som i år är nominerad till årets idrottsledare i Örebro. Han arbetar på SISU och har de senaste året gett tips och hjälpt oss på hur vi kan organisera och strukturera upp vår förening.

/Sebbe

Fotbollen är het i November!

Igår var det den första november, ett datum som man inte allt för ofta förknippar med fotboll. Däremot kanske fotbollen aldrig varit hetare än den är i denna månad. I alla fall i en liten stad som Örebro ,där ÖSK nu är klara för Europaspel kommande säsong.

PFC startade också sin inomhussäsong ordentligt igår med andra träningen för i år. Om en vecka väntar seriepremiär mot Adolfsberg 2.

Träningen igår var en av de bättre som man haft på länge. Högt tempo, bra kvalité och ett stort hjärta visades upp från samtliga spelare.

Sedan hade man även ett födelsedagsbarn som man firade igår efter träningen. Nämligen Simon Sjölund som fyllde 21 och nu nästan har passerad junis-strecket... fast en gång junis, alltid junis!

/Sebbe

En vecka till Futsal-Premiär!

En vecka återstår innan PFC gör ett historiskt framträdande som futsal-klubb!
Pars FC Örebro kommer att spela i Division 3 Mellersta i Örebro.
I sin grupp har man följande motståndare:

Adolfsberg 2
Brickebackens IF
Hovsta IF
IF Eker Örebro 2
Lillån IK
RSS 2.0