Nyförvärv 6

Mattias Bodin

Position: Forward
Smeknamn: Matte/Bodda
Ålder: 25 år
Vikt: 71 kg
Längd: 178 cm
Styrka: Löpstark, Målfarlig
Svaghet: Huvudspelet, Närkamper
Moderklubb: Sundsvalls Ungdom
Hårfärg: Mörkbrun
Ögonfärg: Brun
Yrke/Studier: Student
Familj: Ja Jodå!
Intressen: Film, Bollsporter, Musik, Resa
Motto: Never, never, never give up - Winston Churchill
Favoritdjur: -
Favoritmusik: BRUCE!!
Favoritfärg: Lila
Bästa film: Pulp Fiction/Goodfellas
Favoritmat: Kyckling
Favoritdryck: Trocadero
Bästa minne: Finns så många..

Mustascher mot Hallsberg!!

Christopher Mörlin (Trivdes som kurden i bergen på den leriga universitets-
planen, var enligt mig matchens lirare under gårdagens seriepremiär! Vinner många närkamper och lyckas även hålla i boll och sköta spelvändningarna bra trots underlaget.)

Simon Sjölund (Förutom att han blev historisk med sitt mål så var han absolut de största hotet vi hade framåt. Kom loss bra en hel del gånger och fick ett par kvalificerade målchanser.)

Sebastian Nyberg (Plockar med sig en indisk mustasch från denna match då han gjorde nog sin bästa match på dem två senaste åren. Lät inte motståndarna komma förbi med sin ettriga men schyssta spelstil.)

 


Om försäsongen

Efter en relativt bra försäsong står PFC rustat och klart för seriepremiär. Med flera nya spelare har laget fått spela ihop sig och spelarna börjar hitta varandra på planen. Spelet har förbättrats successivt även om motstånden inte varit de bästa i varje match. Läget i truppen är på topp efter träningslägret i Vimmerby där spelarna svetsades samman mer och de nya spelarna fick en bättre chans att lära känna resten av laget.

Inför seriepremiären är hela laget tillgängligt förutom Viktor Mejman och Daniel Lundmark. Båda dessa spelare har varit viktiga för PFC tidigare säsonger och är klara avbräck. Förhoppningsvis kommer de båda att vara i spel inom en månad i alla fall. En intressant spelare att hålla lite extra koll på denna säsong är mittfältaren Daniel Carlsson (ifrån Falun). Han kommer tillföra mycket för PFC: s passningsspel och har på försäsongen gett en helt ny dimension på mittfältet.
Startelvan till tisdagens match är ännu inte klar och det kommer bli spännande att se hur coach/sportchef Pirmoradi tänker formera sina mannar./ Billy

Studentiaden 2012!

I eftermiddag åker PFC till Stockholm och den årliga Studentiaden på Bosön. Det är en trupp med mycket bra sammanhållning och PFC-anda. Målet är givetvis att försvara sin SM-titel i 7-manna!

PFC Ladies är även med denna gång vilket gör att det även är första gången som man deltar i damklassen och mixklassen. En fartfylld helg väntar med mycket fotboll, kamratskap och oförglömliga stunder!
Forza PFC!

Bilder från Vimmerby


Träningslägret i Vimmerby!

Igårkväll kom PFC hem från en helg i Vimmerby där man varit på träningsläger under helgen. Ett läger som innehöll två träningspass och två träningsmatcher. Laget kom ner till Astrid Lindgrens värld på fredagkvällen och då väntade en middag och incheckning på Vimmerbys vandrarhem.

Efter middagen blev det en match mot divison 5-laget Gripenberg. En match där man förde spelet matchen genom och kunde gå segrande ur matchen med 6-0. Många spelare luftades och efter kvällen så tog man en lugn hemmakväll med fredagsmys. 

På lördagen så tränade laget tidigt för att senare ladda inför ytterligare en match mot division 4-laget VSGF/JAIK. PFC bra och hade mycket boll men tyvärr var man för uddlösa framåt. Detta resulterade i att man förlorade matchen med 2-0. Trots förlust så såg potentialen i laget lovande ut.

På kvällen blev det lite fest och man besökte Vimmerbys enda krog Köket, där vi nog låter kvällen få vara ett minne blott... som den nog också var för vissa redan på söndagmorgonen. På söndagen körde laget ett lättare träningspass innan det var dags för lunch och hemresa.

En helg där man svettsade samman truppen både på och utanför planen innan serierna drar igång. Ingen nämnd ingen glömd men det var en riktigt trevlig helg!

Forza PFC!

Nyförvärv 5

Daniel Carlsson


Position: Mittfältare
Smeknamn: Daniel
Ålder: 20 år
Vikt: 70 kg
Längd: 175 cm
Styrka: Vill alltid vinna
Svaghet: Huvudspel, Avslut
Moderklubb: Falu FK
Hårfärg: Blond
Ögonfärg: Blå
Yrke/Studier: Student
Familj: Singel
Intressen: Göra roliga grejer. T ex grilla
Favoritdjur: Gnu
Favoritmusik: Ulf Lundell och sånt
Favoritmat: Allt från Brickebergs pizzeria
Favoritdryck: Mjölk
Bästa minne: Dagen jag skrev på för PFC

Påsk i PFC


Påsken är här och det kortare lovet är varmt välkommet för många studenter. De flesta spelarna i PFC har åkt hem till nära och kära för att få vila upp sig och ladda batterierna inför vad som komma skall. En slutspurt på terminen och en seriestart på fotbollssäsongen. Nu är det inte ens en månad kvar innan premiären och nog börjar det kännas att allvaret närmar sig. Nästa helg åker herrlaget ner till Vimmerby för träningsläger och helgen efter väntar Student-SM i Stockholm innan premiären. Fullspäckat schema med andra ord, fast nu passar vi på att njuta av ledigheten!

Glas Påsk önskar PFC!

Nyförvärv 4

Martin Stjernfeldt
Position: Mittfältare
Smeknamn: Stjerna
Ålder: 23 år
Vikt: 83 kg
Längd: 178 cm
Moderklubb: Arboga Södra IF
Hårfärg: Blond
Ögonfärg: Blå
Yrke/Studier: Studerar
Familj: Mamma,pappa,bror och flickvän
Intressen: Träna,golf och umgås
Favoritdjur: Hund
Favoritmusik: James Morrison
Favoritfärg: Blå
Bästa film: Gladiator
Favoritmat: Lasange
Favoritdryck: Coca Cola

RSS 2.0