Restaurangchansen 2010!Även detta år kommer PFC att vara återförsäljare av de populära Restaurangchansen-häftena! Är du intresserad av att köpa detta häfte för endast 200kr!

Kontakta någon i PFC!
www.laget.se/pfc


Välj årets bild! Ni kan rösta på hemsidan!


Träna hos ÖUIF!

Denna vecka kommer PFC inte att ha några egna träningar.
Utan vill man hålla igång inomhus så får man gå på ÖUIF:s fotbollspass.
Som denna vecka kostar endast 10 kr att gå på. Vill man fortsätta träna hos dem så har de även sänkt sina priserna på sina träningskort, från och med denna vecka.

För mer info om deras prissänkning och träningskort besök www.ouif.se


Första inomhusträningen!

Igår hade PFC sin första träning inomhus för den kommande inomhussäsongen.
Det var en träning där man la fokus på nya spelare som kommit för att provspela för PFC.
Träningen var helt okej, tempot var högt och kvalitén var hyfsad med tanke på att det var många nya och första gången inomhus för många.

Nu hoppas vi på att många av de nya som kom igår även ska känna sig sugna och välkomna på att komma igen för att se vilket skönt gäng som PFC är!

Skytteligavinnare 2010!

HERRAR:                                                                  Mål Straffmål
Div. 4 Andreas Nydén (Sköllersta IF)                        30         6
Div. 5 Norra Kenneth Krossler (Nerkes Kils SK)        21         0
Div. 5 Södra Per-Åke Åström (Yxhults IK)                 16         3
Div. 6 Norra Pontus Karlström (Lillkyrka IF)              27         0
Div. 6 Södra Anton Eliasson (Pars FC Örebro)      27         1
Div. 7 Norra Christopher Pålerud (GSBK)                  18         0
Div. 7 Mellersta Kristofer Lindh (Brickebackens IF)   24         0
Div. 7 Södra Lars Höjer (Mullhyttans IF)                   16         0
Div. 8 Norra Pierre Eriksson (Grythyttans IF 2)           9         0
Div. 8 Östra Ava Hirori (FC Höftskott)                        11         0
Div. 8 Västra Kevin Lindström (Adolfsbergs IK 3)      13         0
Div. 8 Södra Tiago Melo Leal (SA Cantolao FK)          23         0

 

Källa: www.olff.se

Seriesegrare 2010

HERRAR:
Div. 4 SKÖLLERSTA IF
Div. 5 Norra FC ASSYRISKA
Div. 5 Södra BK FORWARD/EYRA
Div. 6 Norra LILLKYRKA IF
Div. 6 Södra PARS FC ÖREBRO
Div. 7 Norra GRÖNBO IF
Div. 7 Mellersta SKÖLLERSTA IF 2
Div. 7 Södra KILSMO IK
Div. 8 Norra HOVSTA IF 2
Div. 8 Östra PARS FC ÖREBRO 2
Div. 8 Västra LEKEBERGS IF 2
Div. 8 Södra SA CANTOLAO FK

 

Källa: www.olff.se


Prissänkning på terminskort hos ÖUIF!Från och med 25 oktober kommer ÖUIF att sänka priset på sina terminskort. För mer information besök: www.ouif.se

Allkortet, from v 43 prissänkning till 700 kr (800 för ej stud)
Alla aktiviteter inklusive gym och medlemskap en hel termin.
HT: gäller tom 16 jan 2011.

Testa först? Sänkt engångsavgift 25-31 okt till 10 kr!

NYHET! Allkortet 360 dagar endast 1900 kr! (2200 för ej stud)
Alla aktiviteter inklusive gym och medlemskap, 360 dagar.

NYHET! Dag- och helgkort gym
Gäller måndag-fredag för träning till kl 14.45 (inpassering senast kl 13.45) samt på ordinarie öppettid lördag och söndag. Under perioden vecka 26-33 gäller kortet under all öppettid.

Bilder från avslutningsdagen!Årets bästa...

2010

Most Valuable Player (div 6) 2010

Vinnaren är:
Anton Eliasson


Most Valuable Player (div 8) 2010

Vinnaren är:
Ata Pirmoradi


Årets offensiva spelare (div 6) 2010
Denna spelare har med sitt offensiva spel och sin kreativitet bidragit till att vara ett farligt anfallsvapen under den gångna säsongen. Spelaren har även varit en god medspelare och bidragit till många anfall som gett bra resultat.

Vinnaren är:
Anton Eliasson


Årets defensiva spelare (div 6) 2010
Denna spelare har med sitt defensiva spel varit en nyttig försvarare under den gångna säsongen. Spelaren har varit stark, brytningssäker och även kunnat bidra till bra uppspel. När laget varit pressat har denna spelare stått upp och tagit stort defensivt ansvar.

Vinnaren är:
Martin Ekelöf


Årets offensiva spelare (div 8) 2010
Denna spelare har med sitt offensiva spel och sin kreativitet bidragit till att vara ett farligt anfallsvapen under den gångna säsongen. Spelaren har även varit en god medspelare och bidragit till många anfall som gett bra resultat.

Vinnaren är:
Ata Pirmoradi


Årets defensiva spelare (div 8) 2010
Denna spelare har med sitt defensiva spel varit en nyttig försvarare under den gångna säsongen. Spelaren har varit stark, brytningssäker och även kunnat bidra till bra uppspel. När laget varit pressat har denna spelare stått upp och tagit stort defensivt ansvar.

Vinnaren är:
Simon Sjölund


Årets Målvakt (div 6 & div 8) 2010
Denna målvakt har med sitt målvaktspel och sin pondus kunnat styra och dirigera försvaret. Han har med fina och viktiga räddningar varit en bidragande faktor till att laget inte släppt in mål.

Vinnaren är:
Daniel Bob Beck


Årets Kämpe (div 6 & div 8) 2010
Denna spelare har med sitt spel och sin inställning visat väldig stor kämpaanda och gett hundra procent i varje situation. Spelaren har med sin inställning och sitt slit även kunnat få igång laget och aldrig visat några tecken på att ge upp oavsett situation eller resultat. Denna spelare har även varit tillgänglig och närvarande mycket såväl som under träning som match.

Vinnaren är:
Ehsan Shams


Snyggaste målet (div 6 & div 8) 2010
Denna spelare har vid ett tillfälle under säsongen lyckats bidra till ett extra speciellt mål, som varit både väldigt spektakulärt att se och även svårt att utföra.

Vinnaren är:
Anton Eliasson – Chippar bollen över sin försvarare och skjuter ett stenhårt skott i krysset mot serieledarna som gav PFC en 2-0 ledning i den viktiga matchen. (Laxå borta)


Tappra Hollywood-insatser (div 6 & div 8) 2010
Denna spelare har under det gångna året fått tillfället att delta som spelare i ett annat sammanhang. Nämligen Skådespelare, karriären var inte särskilt lyckosam men underhållande. Spelaren har vid ett eller flera tillfällen försökt att filma till sig en fördel för det egna laget där resultatet inte gått som planerat.

Vinnaren är:
Daniel Lundmark


Fulaste tackling (div 6 & div 8) 2010
Denna spelare har med sin otroligt klumpiga timing och vilja lyckats ta motståndarens spelare mer än bollen och även lyckats dra på sig ett gult kort i samband med detta.
PS. Motståndarna fick även rejält ont! DS


Vinnaren är:
Daniel Lundmark – En frustrerad Lundmark kapar SMÅ:s minsta och mest tekniska spelare brutalt sent i matchen vid ställningen 10-0 till Pars.


Årets Talang (div 6 & div 8) 2010
Denna spelare har lyssnat på tränarna och har haft den största utvecklingen bland spelarna. Han har med sin vilja visat att man kan förbättra sitt spel om man vill.

Vinnaren är:
Veysi Ari

Avslutningsfest!

Igår hölls den årliga avslutningsfesten för Pars FC 2010!
Det hela började med en avslappnande eftermiddag på Gustavsviks relaxavdelning. Där man badade bubelpool, bastade, solade (för de som kände att de behövde det) och åkte lite vattenrush.
Senare vid lunchtid blev det kinabufé på mr wok där det även var prisutdelning och det hölls även lite tal och info om framtiden.

Sen bar det av till Alis korridor där fest väntade och vilken fest det blev!

Riktigt roligt och trevligt med ett sjukt skönt gäng!
Forza PFC!

Avslutning på Lördag!

Efter en lång säsong närmar sig den årliga PFC-avslutningen!

Nu på lördag kommer de parsare som har möjligheten att ta en lugn stund och simma i bubbelpoolerna på Gustavsvik. Sedan på kvällen ansluter förhoppningsvis hela truppen när middagen kallar. Det blir asiatisk mat även i år, men denna gång har man valt att prova hålla avslutningscermonin på Mr Wok. www.mrwok.se

Efter maten, prisutdelning och när man gått genom diverse roliga stunder som uppstått under säsongen. Då väntar en välförtjänt fest på schemat.

Pars FC Örebro är 2010 en vinnande klubb där man nu firar två seriesegrar!

Forza PFC!

Stats!


Pars FC Örebro - Vivalla Stars i bilder!
Foto: Hamid

Dubbeln 2Lax10!

Det sägs att den perfekta säsongen också är den perfekta stormen. Och efter en lång resa med mycket sol, men även regn och stundtals stark motvind och storm. Är det nu tabellen som talar sitt tydlia språk!

Division 6 Södra


Division 8 Östra


Det hela började i början av mars, på en konstgräsplan någonstans i Hallsberg, mot IFK Askersund. Den matchen vann man med 2-0. ” Första matchen spelades i Hallsberg, där förra årets säsong slutade och nog ser det ut att kunna bli ett riktigt trevligt år.”

Sedan väntade ett SMÅ IF som man vann mot med förkrossande 16-0, och efter det mötte man Adolfsberg på Behrn Arena. Det blev slakt med 8-1 en tidig morgon i slutet av mars! Det såg onekligen lovande ut…

För att få matchträning behövde man mot sin vilja gå ut på grus mot ett tuffaremotstånd. Det blev Hovsta som bjöd upp till dans och stod för gästvänligheten. PFC, som den artiga gäst man var, lät Hovsta göra två mål… för att själv göra fem.

PFC seglade vidare, ytterligare en värd slog upp sina dörrarna och tog emot PFC med öppna armar. Destination Värmland, för att hälsa på Alkvetterns IK. Efter en ganska lång resa så kände sig PFC lite sega. En match där gästerna bjöd på ett riktigt snyggt mål i matchens slutminuter, fast innan dess hade PFC gjort fyra.

I en sista konstig match mot Stene som spelades i endast 60 minuter, där en även några nya i besättningen skulle få provspela så slutade det med ett oavgjort resultat.Nu väntade seriepremiär...

När man kommit halvvägs på sin resa, kunde man sammanfatta säsongen på följande sätt: Våren 2010!

Efter sommaren riggades seglen igen och vi vet ju alla hur det gick!


Dubbeln 2Lax10!

Forza PFC!

Skeppen PFC som seglade på öppet hav!

En lång resa påbörjades under våren av PFC. Resans destination var i första hand avancemang och även serieseger för division 6-laget. Här följer en liten sammanfattning om hur det hela började detta år.För första gången sjösatte man även ytterligare en skuta, för att alla skulle få kunna vara med på denna resa. Ett lag i division 8a skulle i bästa möjliga mån erbjuda alla spelare i föreningen matchträning, för att på så sätt hålla en bra form på samtliga i besättningen. Seglen var hissade och nu gav man sig iväg på något som skulle bli en riktigt rolig säsong 2010!Charmen med fotboll är inte bara det fina spelet utan gemenskapen, att ha roligt med sina vänner och uppleva saker tillsammans. Kanske speciellt i en förening som PFC, som i nuläget är som en enda stor familj, som begett sig ut på öppet hav utan några som helst föraningar om vad som väntade.


Coach Pirmoradi ger ut Mustascher!

Matchen mot Laxå IF 2 (div. 6)Daniel Lundmark (Bra humör igen och fotbollen påverkas positivt, det märks tydligt på Lundmark när han vill spela fotboll. Bra positionsspel, enkla lösningar utan risk och bra deltagande i anfallsspelet. )

 

Linus Dansund (Efter matchen sa Linus att han kände sig seg, jag hoppas att han fortsätter vara seg till nästa säsong eftersom han gjorde en av sina bättre matcher för i år. Han var tuff i närkamperna, gav sig inte och vann mkt boll. Bra bollbehandling och lugn, vände bort motståndarna på ett förnedrande sätt.)

 

Simon Sjölund & Martin Ekelöf (Simon var vass i anfallet och utmanade Laxåförsvararna vid flertal tillfällen. Vid 1-0 så kommer han upp ensam mot laxås backlinje och nickar in bollen, starkt! Han ligger även bakom de andra och tredje målen! Martin sköter försvarsspelet på ett utmärkt sätt, tillåter inte Laxå komma in och styr resten av backlinjen bra.)


RSS 2.0