Ali och hans bil

PFC gav sig ut på färd mot Hallsberg. Ali "kameramannen" körde.
Resultatet.Förhoppningsvis kommer Alis kära bil att repa sig så att han återigen kan ge sig ut på stadens gator.


Returmöte: IFK Hallsberg - PFC

Ikväll åker PFC till Hallsberg då matchen är flyttad till detta datum pga att den annars skulle spelats efter midsommar, då den sista omgången i vanliga fall spelas. Lagen möttes i premiären där matchen slutade 1-1 och gladast var nog gästerna från Hallsberg över det resultatet.

Ikväll möts man alltså igen och det komer att bli en riktigt tuff match i sommarvärmen som hittat till Örebrotrakterna. IFK Hallsberg har liksom PFC en vinst med sig i bagaget, två oavgjorda, två förluster samt att båda laget även har samma målskillnad.

Ett PFC på uppgång som spelat bra men haft lite oflyt med resultaten kommer givetvis göra allt för att åka hem med tre poäng!

Forza PFC!

Mustascher mot Assyriska


Sebastian Jyttner (SJ var den farligaste spelaren i de annars ganska tama offensiva PFC- spelet. Första målet han gör är helt individuellt och andra målet han gör är efter en bra löpning och bra passning av Hedlund där han skickligt kommer förbi sin spelare och placerar bollen i bortre stolpen.)


Chris Mörlin (Bra vilja i mitten, vinner tillsammans med de andra innermittfältarna de mesta i mitten, tyvärr funkar inte försvaret så bra laget igenom men de tar inte bort alla Chris vunna närkamper och det bra positionsspelet i försvar under andra halvlek.)


Martin Hedlund (Spelade också bra i mitten tillsammans. Lite osynlig då och då trots att han ofta befinner sig i ytor och är spelbar. Vågar gå på avslut men behöver dock träna upp det lite.)


Omgång 5: PFC - HIK

Ikväll gästar Hidingsta IK universitetsplanen, de har hitills bara spelat två matcher pga de dåliga väderförhållandena i början av säsongen. De spelade i sin första match 2-2 mot formstarka Vretstorp och åkte på en tung 4-0 förlust mot favorittippade Bosna senast.

PFC tog en viktig poäng i senaste matchen borta mot Adolfsbergs IK. En match där man verkligen lika gärna hade kunnat gå segrande ur kampen, men nu får man istället ladda om mot ett annat IK. En tuff match väntar där en sak är säker! Ikväll ska PFC göra allt för att ta sin första vinst i division 4!

Forza PFC!PFC Topp 3!

Intresset för PFC denna säsong är stort. Detta märks inte minst på antalet besökare på hemsidan som idag är en av de mest besökta sidorna på laget.se. Idag så ligger parsfc.se på en hedrande tredjeplats bland de mest besökta lagen under helgen.


Mustascher mot Nerikes Kils!


Simon Sjölund (Väldigt taggad likt förra matchen. Är fortfarande den farligaste spelaren framåt, vågar utmana och börjar ta för sig mer. Bra avslut med vänster som resulterade i mål och en bra framspelning som resulterade i andra målet. Skapar lägen för sig själv och andra genom hårt försvarsspel högt upp i banan.)


Sebastian Jyttner (Visade lite mer under matchen, har ett bra skott som bör användas mer, får en ramträff i första halvlek och har en fin framspelning i andra till Simons mål. Utmanar bra och verkar trivas i spelsystemet. Har på senare tid tagit mer ansvar och försöker prata mer på plan.)


Marcus Bovellan (Gör ett väldigt bra inhopp och lyckas under de ca 50 min som han spelar vara säker i sina brytningar. En spelare som höjer andra spelares vilja och starkar lagmoralen genom sin spelstil som är uppbyggd på hjärta och vilja med bra timing.)

Omgång 3: Nerikes Kils SK - Pars FC Örebro

Då var det dags för omgång 3 för PFC. Några kanske undrar hur det redan kan vara den tredje omgången då laget bara spelat en match. Men detta beror på att matchen i omgång 2 mot FC Assyriska spelas på tisdag den 8 maj.

Inför mötet med Nerikes Kils SK:
Ett motstånd som PFC spelade mot förra året i division 5 i två helt skilda matcher. I första mötet 2011 vann Nerikes Kils på universtetet med 4-3 då PFC tappade en till synes stabil ledning efter halvtid. PFC skulle dock få sin revange och vann med hela 8-2 på bortaplan under hösten. Nerikes Kils stod däremot som vinanre av division 5 Norra när säsongen var slut och avancerade därmed direkt upp till division 4.

Säsongen har börjat trögt för Nerikes Kils med två förluster inledningsvis. Förlust med 3-1 borta mot Vretstorps IF i premiären och sedan en uddamålsförlust med 2-1 hemma mot Bosna senast.

Vad vi vet sedan tidigare av kvällens motstånd är att det är en riktig lagmaskin som alltid kämpar 90 minuter + tillägg och aldrig ger sig.

Men en sak är säker, PFC är också ett lag som aldrig ger sig och ikväll ska man göra allt för att ta sina första tre poäng i divison 4!

Forza PFC!

RSS 2.0