Tiden går fort…

… när man har roligt sägs det.

PFC-bloggen är lite segstartad nu i höst liksom laget som nu verkat hitta formen.

Så tänkte då är det väl dags att informera lite om vad som hänt under höstkanten i PFC. Småskador och skavanker har tyvär drabbat laget. Jobbet på Conventum har börjat att dra igång och Coach Pirmoradi har köpt en visselpipa (som nog funnits till hands länge men som invigdes på allvar i veckan).

Vad gäller sommaren så kan väl sägas att Ali är tillbaka från Iran och har färgat håret. Viktor är tillbaka från Vingåker och har skägg. Elias är tillbaka och gått ner 10 kg själv har jag nog gått upp men det verkar ha tränats ner igen. Jesper överlevde arbetet på psykoshemmet och Andrés även sitt arbete med ungdomar. Danne är tillbaka från sin asienresa i relativt god form och Mange har inte svettats bort några centimeter från sina utlandsäventyr. Vad gäller resten av truppen så verkar alla vara tillbaka i gott skick.

Nu hoppas vi på att det ska gå vägen och att PFC ska lyckas knipa de två sista matchern!

HT 08!

PFC har startat trögt i höst! Regnet har öst ner och många matcher i Örebro har blivit inställda pga vattensjuka planer. Nollningsveckorna börjar att nå sitt slut men ännu är det många som går ut! Det blir nog andra tider när tentorna börjar att närma sig men universitetsstart innebär inte bara fest utan även chansen för många nya studenter att skaffa sig nya vänner. Eller kanske börja i nya lag. PFC välkomnar alla som är villiga att prova på att försöka tillföra något för PFC-motorn.

RSS 2.0