Omgång 3: Nerikes Kils SK - Pars FC Örebro

Då var det dags för omgång 3 för PFC. Några kanske undrar hur det redan kan vara den tredje omgången då laget bara spelat en match. Men detta beror på att matchen i omgång 2 mot FC Assyriska spelas på tisdag den 8 maj.

Inför mötet med Nerikes Kils SK:
Ett motstånd som PFC spelade mot förra året i division 5 i två helt skilda matcher. I första mötet 2011 vann Nerikes Kils på universtetet med 4-3 då PFC tappade en till synes stabil ledning efter halvtid. PFC skulle dock få sin revange och vann med hela 8-2 på bortaplan under hösten. Nerikes Kils stod däremot som vinanre av division 5 Norra när säsongen var slut och avancerade därmed direkt upp till division 4.

Säsongen har börjat trögt för Nerikes Kils med två förluster inledningsvis. Förlust med 3-1 borta mot Vretstorps IF i premiären och sedan en uddamålsförlust med 2-1 hemma mot Bosna senast.

Vad vi vet sedan tidigare av kvällens motstånd är att det är en riktig lagmaskin som alltid kämpar 90 minuter + tillägg och aldrig ger sig.

Men en sak är säker, PFC är också ett lag som aldrig ger sig och ikväll ska man göra allt för att ta sina första tre poäng i divison 4!

Forza PFC!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0