Bra väder, bra värdemätare och bra värdskap!

Efter en lång vecka så har PFC hunnit med tre träningspass och en även träningsmatch igår mot Kolsva IF. Veckan inleddes med otroligt bra vårväder och träningarna höll bra tempo och kvalité. Särskillt under torsdagens löpträning så började laget riktigt svetsas samman likt en amerikansk film, då alla löpte extra intervaller för att stötta dem som kom in senare. För att inte tala om Mejmans sena entré in i löpledet, där han likt James Bond flög ur en bil och gled in i klungan. För det var faktiskt så det gick till... bättre sent än aldrig och gör man sån entré så slipper man även black list!

Matchen då, den blev en bra värdemätare och man fick se vad man behöver att förbättra inför säsongen. Efter en fysisk kamp där man både tog och gav smällar så slutade den 3-3. Trots att PFC hade lägen att avgöra så stirrade man sig inte blind på resultatet utan fokus låg på att bygga upp spelet. Referat finns att läsa här!

På kvällen blev det fest på Club Etage i Alis mansion. En fest där många parsare dök upp och även annat folk som gjorde tillställningen riktigt trevlig. När man väl gick ut sen så var det nyförvärvet Rambod som stod för värdskapet!
En trevlig helg och en bra vecka som nu lider mot sitt slut, men PFC jobbar vidare och nästa vecka väntar tre tuffa träningar och sedan match på söndag mot IK Sturehov.

Forza PFC!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0