Dagens DM-drabbningar

Det blev ingen vidare dag för PFC idag under DM-slutspelet i Idrottshuset. Laget lyckades inte att gå vidare från gruppen och besvikelsen var stor hos många spelare. Trots att man spelade bra och visade att man matchade lagen så saknades det där lilla extra. Kapaciteten finns absolut där och som coach Pirmopower sa efter turneringen "Jag är nöjd med spelet men inte med resultatet...".

Resultat och referat finns att läsa här!

PFC har nu gått in i en den sista slutfasen av denna futsalsäsong där fokus inte endast kommer att ligga på prestation och spelet, utan även på att få ut så mycket som möjligt resultatmässigt. Laget behöver nu snäppa upp sig ytterligare någon procent för att kräma ut det där lilla extra. Efter dagens drabbningar så kände nog de flesta att det fanns där, det fanns mer att ta av och man hade inte fått kräma ut all kapacitet som finns för att visa vad man går för. Det var nog också en av anledningarna till varför besvikelsen var så stor efter att det blev klart att man inte gick vidare. Men i en turnering handlar det om att hålla fokus hela tiden och varje minut och sekund är viktig för att man ska kunna gå långt.

Nu är det PFC Ladies tur imorgon att göra entré i DM och förhoppningsvis så kan de prestera bra både spelmässigt och resultatmässigt!

Hålltiderna för deras matcher är följande:

Grupp 2
Frövi IK
IK Sturehov
Pars FC Örebro
Öfvre Adolfsberg FC
GRUPP 2
Frövi IK
IK Sturehov
Pars FC Örebro
Öfvre Adolfsberg FC

11:30 IK Sturehov - Pars FC Örebro
13:00 Pars FC Örebro - Öfvre Adolfsberg FC
15:00 Pars FC Örebro - Frövi IK

Forza PFC Ladies!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0