Om försäsongen

Efter en relativt bra försäsong står PFC rustat och klart för seriepremiär. Med flera nya spelare har laget fått spela ihop sig och spelarna börjar hitta varandra på planen. Spelet har förbättrats successivt även om motstånden inte varit de bästa i varje match. Läget i truppen är på topp efter träningslägret i Vimmerby där spelarna svetsades samman mer och de nya spelarna fick en bättre chans att lära känna resten av laget.

Inför seriepremiären är hela laget tillgängligt förutom Viktor Mejman och Daniel Lundmark. Båda dessa spelare har varit viktiga för PFC tidigare säsonger och är klara avbräck. Förhoppningsvis kommer de båda att vara i spel inom en månad i alla fall. En intressant spelare att hålla lite extra koll på denna säsong är mittfältaren Daniel Carlsson (ifrån Falun). Han kommer tillföra mycket för PFC: s passningsspel och har på försäsongen gett en helt ny dimension på mittfältet.
Startelvan till tisdagens match är ännu inte klar och det kommer bli spännande att se hur coach/sportchef Pirmoradi tänker formera sina mannar./ Billy

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0