En PFC-helg!

Fredagen började med att ett gäng parsare under kvällen satt hemma hos Ali och softade, för att sedan bestämma sig att äta sushi.

Sushin var riktigt god men då den inte mättade tillräckligt så blev det även lite pizza, chips, glass och cola hemma hos TAP som avnjöts till en komedifilm.
På lördagen spelade man sin första kvalmatch mot IFK Hallsberg borta. Matchen var välspelad och PFC gjorde en bra match där man tyvärr inte riktigt räckte till och det blev en förlust med flaggan i topp. Senare samlades några spelare för att umgås hemma hos Lund och kvällen blev trevlig, händelserik och lång.

Söndagen blev inte heller händelsefattig då några åter igen åkte iväg för att äta, denna gång persisk mat. Efter måltiden drog man till Marieberg för att strosa runt lite.
Under söndagkvällen hade styrelsen ett möte innan helgen närmade sig sitt slut. En trevlig helg där den glädjen på planen, gemenskapen utanför planen och den gamla PFC-andan infann sig igen.

Kommande vecka väntar ny kvalmatch och sedan ska PFC-ladies på allvar göra entré i fotbollsvärlden då laget kommer anmälas till inomhusserien.

Forza PFC!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0