Två Vinster och VM-guld!

I helgen blev det full pott för PFC, både för damerna och herrarna. PFC Ladies spelade en tidig match på lördagsmorgonen mot Rynninge IK. Några supportrar från herrlaget hade slutit upp för att ge laget sitt fulla stöd. PFC spelade ett bra försvarsspel och kunde med sina kontringar komfortabelt vinna matchen med 2-0.

För herrarna som spelade senare på eftermiddagen borta mot Vretstorps IF blev det något mer spännande. Onödigt spännande... Tidigt in i matchen tog hemmalaget ledningen. En stund senare kom kvitteringen men Vretstorp tog åter igen ledningen med 2-1 strax därpå. PFC spelade upp sig och förde nu matchen vilket även skulle ge utdelning. I andra halvlek så gick man om Vretstorp och såg ut att kamma hem segern vid ställningen 2-3. Dessvärre så efter en mängd missade målchanser så skulle matchen ändå få ett nervkittlande slut. Hemmalaget kvitterade till 3-3 och gästerna fick kämpa in i det sista för att till slut ta ledningen igen och fastställa slutresultatet 3-4. Ett hårt kämpande PFC kunde välförtjänt pusta ut efter slutsignalen.

Tre viktiga poäng för vardera lagen som nu blickar vidare mot veckans bataljer.

Vi vill även passa på att gratulera Iran till VM-guldet i futsal för döva. VM-finalen spelades i Idrottshuset i Örebro där även några parsare fanns på plats för att bevittna det historiska guldet. 

Till sist så hoppas vi att alla har haft en trevlig första advent!

Forza PFC



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0