EM-Extra: Förlust mot Norge

Det ville sig inte riktigt för Sverige idag mot sina skandinaviska grannar. Efter gårdagens lektion i futsal av Serbien så var det ett revanchsuget Sverige som verkligen ville vinna. Dessvärre så liksom de tidigare matcherna så hamnade man i underläge tidigt in i matchen. Fast trots det tidiga baklängesmålen så kändes det bra och man fortsatte att jobba på. När man sedan tryckte in 2-1 reduceringen så kände man att man nog skulle kunna vända matchen ganska snart, men istället var det Norge som gjorde 3-1 innan pausvilan. I andra halvlek så var det däremot ett Sverige som styrde det mesta av spelet, då Norge mest bara slog ifrån sig. reduceringen kom till 3-2 och nu var man vara ett mål upp på Norge som visade allt mer nervositet. 3-3 skulle också till slut komma efter den massiva attacken från Sverige. Då ca 5 minuter återstod av matchen fick Sverige också ett gyllene läge att göra vinstmålet då Norge fick en spelare utvisad i 2 minuter. En chans som man dessvärre inte lyckades att utnyttja och matchen skulle få ett straffavgörande. Ett lotteri där Norge drog vinslotten och vann matchen med 10-9.

Efter tre matcher i EM så trots resultaten, har man lärt sig väldigt mycket vilket syns både individuellt och som lag. Det är en ny arena och aldrig förut har man sett så många bra fotbollsspelare och lag. Imorgon är man ledig och har en dag att vila upp sig och bara ta det lungt inför en tuff match mot ett engelskt futsal-lag som det ser ut som just nu. Nu kämpar man vidare för att jobba på att utveckla sitt spel ännu mer och förhoppningsvis kommer även resultaten att gå ens väg.