Köpings-Cupen!

Idag vid fyratiden åker PFC mot Köping för Köpings-Cupen! En turnering där hela 30 lag samlats från främst västmanland och närke för att göra upp under helgen i futsal. PFC kommer i gruppspelet att spela mot VSK Akademi. Ett ungdomslag med spelare i 16-18 årsåldern, som tränar varje dag i veckan och jobbar hårt med att fostra och utveckla duktiga fotbollsspelare för VSKs A-lag i Superettan. Man kommer även att möta Valskog IK från division 6 Västmanland.

Intressant för Köpings-Cupen är att lag från lägre divisioner har bonusstraffar som man får lägga om man har chans att ta poäng i matchen. En bonusstraff per division men däremot är det max två bonusstraffar. Detta innebär att PFC har två bonusstraffar på VSK Akademi då de rankas som ett division 2-lag och har en straff emot sig mot Valskog IK då PFC spelar en division högre upp.

Det kommer minst sagt bli en spännande turnering. PFC åker till denna del av Köping med följande trupp:

Truppen
1.Beck
2.Danne
3.Per
7.Sebbe
9.Simon
10.Rami
11.Anton
15.Jimmy
16. Acke
21.Mejman (C)
82.Roy

Tränare
Ata Pirmoradi


Grupp 3
20:30 VSK Akademi - Pars FC
21:40 VSK Akademi - Valskog IK
22:50 Pars FC - Valskog IK

/Sebbe

Kommentarer
Postat av: Stig Sjölund

Tråkigt men ni gjorde ju en toppen match, eller egentligen alla matcher. Men förlora i sudden mot de som vinner hela turneringen är ju inget att gråta över, men visst med lite tur så borde det ju ha varit Parc FC som vunnit Köpings-cupen. Ni var verkligen toppen bra. Som sagt med lite flyt i åttondelen så...

2011-01-31 @ 07:15:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0