En annan del av Indien

Hittills så har jag mest visats ganska turistaktiga bilder från ett väldigt fint och vackert land. Men det finns även en hel del fattigdom och dylikt här som jag nu tänkte dela med mig lite av.


En hinduisk gud utanför ett hus...


Kontrasterna mellan det gamla fattiga och nya moderna handlar inte om i vilket område av en stad eller byn man är i, utan ligger precis vägg i vägg...


På många ställen är de smutsiga och förorenade områdena väldigt påtagliga, även om det inte är överallt. Detta beror inte endast på fattigdom utan även till stor del på de kraftiga monsunregnen som drar med sig både det ena och det andra.En bild på väldigt fattiga människor som bor mellan tågvagnarna på stationen och en gammal fattig dam som går runt på gatorna och tigger småmynt.


Gamla arbetande män på stranden som dag ut och dag in står i den stekande solen för att dra in fiskenät. En syn likt denna är väldigt vanlig längs med hela stranden här i Kerala.

Det var lite bilder om hur det är här i Indien. Givetvis svårt att beskriva även om en bild säger mer än tusen ord. Men det ger ändå en liten inblick i en annan del av Indien.

/Sebbe

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0