Curry i matchen mot Nerkes Kils 2

+ + + Ali Neghabat (Ali som gått en lång väg för att komma dit han är idag, visade verkligen att han en av de få i PFC som spelat högre upp i seriesystemet för några år sedan. Med en rutin och i nu bra fysisk form kändes hans insats i denna match som en av de bättre under de år han spelat i PFC. Där fanns en rörlighet och kämpaglöd som sällan skådats hos Ali. Hans 1-0 mål och indirekta assist vid straffen bidrog starkt till vinsten.)

+ + Roberto Lazo (Efter en skadedrabbad vinter och vår har nu även Lazo hittat formen efter att ha tränat mycket på egen hand. Han har kanske inte alltid varit med på lagets träningar men har varit fast besluten om att komma i en bra fysisk form innan han nu gett sig själv chansen på nytt. Lazo spelade stabilt och säkert som högerback denna match och visade att det finns mycket potential att utvecklas.)

+ Linus Dansund (Linus var som många gånger förut en av motorerna på mittfältet och skötte sin uppgift med godkänd insats denna match. Med ett lugn i sitt spel och med ett allt mer varierande passningsspel ser man en utveckling i hans fotbollstänk.)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0