Händelserik PFC-vecka!

Helgen lider mot sitt slut efter en händelserik vecka. Den började med en match mot Frövi borta, en match som man vann komfortabelt med 6-0. Dessvärre fick nyförvärvet Andreas Engström axeln ur led och blev tvungen att föras till sjukhus. När axeln väl sattes på plats så kändes det enligt honom själv riktigt skönt men tyvärr kommer han att bli borta från fotbollen under ett par tre veckor framöver.

I onsdags var det föreningsmässa där PFC stod och bjöd på våfflor och värvade vänner till sin facebook-profil. Något som blev en lyckad dag både för vännerlistan på facebook, alla som hjälpte till under mässan och studenter som fick smaka på våfflor.

Under torsdagen väntade distriktscupmatch mot Hällefors, en match som spelades på en av länets sämsta grusplaner och mot ett tjongarlag som nog gillade underlaget mer än motståndarna i PFC. Hur som helst så blev det 3-3 i matchen då Hällefors hade 2 bonusstraffar och sedan vann PFC på vanliga straffar. Igår var det ett för ovanlighetens skull ett lättare Kung Fu-pass, där man ändå fick sig en rejäl genomkörare.

Nu väntar sista distriktscupmatchen imorgon borta mot Hallsberg. En match som nog kommer att bli riktigt tuff. En händelserik vecka som sagt och nog har intresset för PFC även ökat lite, något som gjort att man nu också klättrat lite på listan över länets mer besökta hemsidor.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0