PFC - Epic Weekend!

Det blev en helg som många i PFC sent kommer glömma, eller så är det vissa som redan glömt vad om hänt. Oavsett vad så blev det en legendary weekend, där man spelade två matcher mot Pålsboda och vann med 9-0 med A-laget under fredagskvällen och 7-2 med B-laget på lördagen. Efter matchen samlades man bakom studentgatan 14 för att grilla och umgås, i den äntligen värmande solen. Det blev ett riktigt stort grillkalas där måltiden avrundades med lite glass som efterrätt. När dagen sedan gick mot kväll så drog man sig in i festgeneralen Kjälléns korridor.

Det var här som kvällen drog igång på riktigt. Här följer ett liten kort, om något censurerat, referat om 2011 andra lagfest!


Matchtid 2 x 45 plus tillägg, på några timmar...
"Vad fick dom se? PFC!", ramsan gick om och om igen efter att Roy tagit ton och visat vägen i ett parti Big Beer Pong. Alla var samlade och ett skönt kontrollerat salongsrus hade inprentats hos de flesta spelare. Matchen (festen) hade börjat i ett ganska så lungt tempo där man kände lite på stämningen i form av några matcher Mortal Kombat på PS2. Några andra hade börjat värma upp med en lättare blåslek, innan coach tog tag i laget och styrde upp taktiken. Stort drickspel skulle det bli där alla kunde vara med. Likt matcherna under helgen så var alla delaktiga i spelet och man höll uppe tempot. Inga långbollar på Bengt här inte. När laget började att hitta rytmen i spelet så försvann däremot Coach ut till festgeneralen Kjälla för att mingla i korridoren. Nu ökades tempot och när ytterligare lite folk började besöka festen kom kortpassningsspelet igång, drinkarna, skratten och konversationerna avlöste varandra.

I halvtid handlade snacket om att fortsätta tålmodigt i sitt eget tempo och hålla sig till taktiken. Alltså att inte få panik över när man skulle ner till stan utan fortsätta umgås om stämningen var tillräckligt bra, vilket den såklart var. Andra halvleken började ta fart runt 22.00, samma tid som El Clàsico startade. Kvalitén på Big Beer Pong hade nu fallit rejält, men snacket på planen vare inget fel på. I försvaret så fanns det alltid någon som kunde backa upp en när glaset eller flaskan började ta slut, chipspåsarna såg nu halvtomma ut och intensiteten blev högre. Snacket handlade allt som oftast om den kommande säsongen, gamla minnen och vart man skulle gå ut.

Minnena började kanske bli lite smått luddiga på vissa håll och utan att hänga ut någon så rapporterades följande. Våran egen Big Brother Ali var lack över någon oförklarlig anledning men skämtade hela tiden, Coach visade sina muskler, Beck satt i linne a la Ehsan, Essi såg ut som super mario i en förskräcklig mustasch, Bovve snackade om inredning med någon brud, Chris log mer än någonsin, Kjälla likaså, Sebbe for runt och fotograferade, Martin försökte artigt göra allt för att inte säga nej och övriga spelare bidrog till den grymma stämningen. Team Work!

När klockan närmade sig midnatt så var det dags att dra ner till stan. Nu splittrades gänget upp något men mot all förmodan så hamnade alla på samma ställe. Väl där dansade man, sjöng sin nykomponerade PFC-låt, drack ännu mer och hade en riktigt rolig kväll med studentgatans främsta fotbollslag även näre gäller att festa och umgås utanför planen.

När jag vaknade på morgonen dagen efter var jag oförskämt pigg efter att inte sovit speciellt mycket. Historierna som jag snart fick höra, om vart spelarna tagit vägen, var något som nog skulle kunna bli en sjukt bra film i bästa Hangoover-stil. Ett trevligt gäng unga killar som gillar att göra saker tillsammans. Slutet gott och allting gott.

PS. Tydligen så kom alla inte hem till sig, och vissa fick mer hjälp än andra hem. Bilder kommer inom kort....DS

/Sebbe

Kommentarer
Postat av: Viktor M

GJ Seb!

2011-04-19 @ 17:40:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0