Stormens öga!

Under torsdagkvällen blev himlen svart och vinden allt starkare. Det var lugnet före stormen och stormen kom, som metreologerna siat om tidigare under veckan. Plötsligt tog orkanvindar tog tag i havet och byggde kraftfulla vågor som slog mot skrovet. Att ingen i besättningen skadades allvarligt får man nog tacka de makter som satte igång denna orkan för. Nu lyckades man ta sig genom detta första oväder med bravur. Vinst 4-1 mot Vivalla och skeppet PFC seglade rakt in i stormens öga.

Liksom en väldigt märklig känsla av att man klarat det, finns i samma sekund en känsla av att det kommer att dyka upp fler överaskningar. Samtidigt som man vill kunna slappna av lite så vet man att man inte kan slappna av, för att det är inte över.

Imorgon spelar PFC sin sista bortamatch för säsongen. För motståndet står SMÅ IF. Ett motstånd som enligt tabellläget inte ska vara några problem. Fast som så många gånger förr, en självklarhet och en kliché som nog aldrig kan bli gammal. Vilja slår klass... Nu gäller det för PFC att visa imorgon att man har de båda!

Forza PFC!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0