Metreologerna förutspår storm på torsdag!

Skeppet PFC ligger nu ute på öppet hav. Ingen horrisont syns till och metreologerna har tidigt sagt hur vädret kommer bli de kommande två veckorna. Ikväll riggar man seglen och beger sig rakt in i en tuff storm som kommer under torsdagkvällen. Det sägs vara en tuff storm där både åska och vind kan göra att slutet på resan kan bli väldigt jobbig. Lyckas man däremot göra sitt jobb bra och styra skeppet ur dimman, då kan slutet på denna resa bli ganska angenäm. Stormen är såklart Vivalla Stars IF.

Inte för att sätta onödig press på oss och inte heller för att vi ska inse allvaret i de tre kommande matcherna. Utan för att var och en ska gå in i sig själv och minnas vad vi gemensamt kom övrens om innan säsongen. Vad vi tillsammans satte upp för målsättning och hur vi för våran egen skull ville bevisa att vi är ett bra lag. Därför satte vi en målsättning om att gå upp och vinna serien. Men som alltid och som vi alla är medvetna om, så är det upp till oss själva och ingen annan att göra det. Vi har haft ett bra år hittills, nu ser vi till att avsluta detta på ett grymt sätt!

Om alla kämpar och ger 100% och det inte lyckas ändå, då är det en sak...
Men när säsongen är över, då kan ingen domare, ingen avblåst offside, inget stolpskott, inga motståndare, inga skavsår och ingen klasskompis komma och säga något! Då är det tabellen som kommer att tala sitt tydliga språk!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0