Matchen mot Vivalla

Igår gästade Vivalla Stars universitetet. Vivalla Stars som inte hade något att spela för men nog ändå ville mäta sina krafter med serieledarna. Eller ville dom?

Stora stunder under matchen så verkade det mer som att de höll på med någon annan sorts sport... Vansinnestacklingarna och dobbarna före var någt som man ofta fick se. Att domaren sedan betedde sig som en skräckslagen liten flicka gjorde inte saken bättre. Istället för att stävja det fula spelet så blåste han knappt när vansinnestacklingarna kom. Nog skulle Vivalla haft ett par spelare utvisad, avstängd och haft fler gula kort än man fick. Men är det så de vill spela fotboll så är det upp till dem. Tyvärr så höll det bara på att sluta illa för vissa PFC-spelare och då kanske främst för Simon som de verkade ha något emot. Som tur så är Simon smidig och snabb och hann hoppa lite när de komm hoppandes med all kraft med raka ben och dobbarna före in i honom, för hade han inte gjort det hade han nog fått återkomma i slutet av nästa säsong likt Antonio Valencia. OCh det är ingen överdrift!
Skillnaden är nog att Valencias skada var en olyckshändelse till skillnad från Vivalla spelarnas solklara satsning endast på spelare. Och att Rangesspelaren blev välrigt ångerfull när han insåg vad som hänt, till skillnad från Vivallaspelarnas förmodade reaktion...
Otroligt nog så delades endast 7 gula kort ut till Vivalla som inte fick med sig mycket mer än det.

För det var PFC som vann med hela 4-1. Referat finns att läsa här.

Nu väntar en tuff match till mot SMÅ IF borta på söndag. Vinner man där så är platsen i division 5 nära...Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0