Coach Pirmoradi ger ut Mustascher!

Matchen mot Vivalla stars (div. 6)Rikard Magnusson (I det offensiva spelet så försökte Magnusson delta i många anfall och det resulterade i  2 mål och 1 assist. I det defensiva arbetet så såg man honom ta långa löpningar hem och vinna tillbaka bollen. Hans rutin och smarta sätt och täcka boll irriterade vivalla-spelarna när det inte kunde ta bollen ifrån honom. )

 

Erik Höglund (El capitanos nya spelstil gynnar laget väldigt mycket. Han går in fysisk i alla närkamper och låter ingen komma undan på mitten. Bra i luftrummet och vinner det mesta duellerna. Fick en hel del frisparkar med sig och kunde få ännu fler om domaren varit rättvis. )

 

Martin Ekelöf och Sebastian Nyberg (Martin skötte jobbet bra och gjorde inga misstag i matchen. Vivalla hade inte så mycket anfallsspel men de gånger som vivalla-spelarna kom igenom då stod Martin ivägen. Bra på fasta situationer också! Sebastian sprang mycket som vanligt och skapade lägen för sig själv och medspelarna, men mustaschen får han mest för sitt aggressiva försvarsspel som inte gav möjligheten till vivallas vänsterkant att kunna spela upp bollen i lugn och ro och de fick börja slå långbollar istället.)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0