Lite boll och mer sol!

Solen har kommit till Örebro och för varje dag som går syns det hur snön smälter. Däremot inte tillräckligt snabbt för PFCs del så man kan komma ut. Skottningen uteblev då man fick nej av anläggningsansvarig pga att om många skulle börja gå på ytan nu, kan planen komma att försämras och ta ännu längre tid att bli klar.

Så för att få röra lite boll hade man igår en inomhusträning där man liksom förra året tränade på ett utomhusbetonat spel. Små ytor och trångt men om inte annat ska detta passningsspel kunna överföras till större ytor och även göra att man ska kunna ta sig ur pressade situationer på ett smidigt sätt.
Många uppslöt på gårdagens träning och förhoppningsvis så nu när värdret och underlaget blivit lite bättre, dyker även fler upp på löppassen.

På söndag väntar första grusmatchen i år, där möter man SMÅ IF som man även kommer möta i serien. Däremot ska det kommas ihåg att det är försäsong för båda lagen och resultaten har inte så stor betydelse. Istället kommer mer vikt läggas på att ge så många spelare som möjligt chansen till spel på stor plan.

Vi går mot en period där försäsongen snart är över, träningsmatcherna drar igång, utanför planen väntar årsmöte, för spelarna är det tentor och arbeten som ska in och påsken är snart här.

Och PFC-andan känns starkare än tidigare...

/Sebbe

Kommentarer
Postat av: Tigersimon

Go Tigers!

2010-03-17 @ 23:21:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0