Coach Pirmoradi efter matchen:

- Måste säga att hela laget spelade riktigt bra idag, vi får bli lite vassare i avsluten men med tanke på att det var första gången vi spelade utomhus så var det väldigt bra nivå. Jag vet att vissa i laget har mycket mer att ge och bara de kommer i bättre fysisk form så kan det prestera ännu bättre. Idag hade vi 5 nyförvärv som fick chansen och de spelade bra och följde instruktionerna. Som vanligt så finns det alltid några som utmärker sig lite mer och dagens plus går till följande personer:

 

+ + + Linus Dansund (Stabil på mitten, bra bollbehandling och lugn med boll. Skötte spelvändningarna bra och snackade bra. Underlättade för alla spelare runt omkring sig genom att vara spelbar hela tiden och även lyckades variera lagets spel genom att dela boll till samtliga spelare.)

 

+ + Viktor Mejman (Känns bra för laget att ha Viktor i form igen, bra ork och kondition då han under 90 min spel lyckades störa Askersunds försvar genom bra dribblingar och passningar. Skapade många lägen för sig själv och sina medspelare och lyckades även göra ett av målen idag.)

 

+ Rikard Magnusson (ytterligare ett nyförvärv som kom visade bra form. Rikard som har tränat mycket under försäsongen visade mycket bra inställning och vilja, var med i många sekvenser centralt på plan både i försvar och i anfall. Bra bollkontroll och lugn, han gav trygghet och stabilitet bakåt samtidigt som han lyckades flertal gånger bryta sig igenom Askersunds försvar med bra dribblingar.)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0