Coach Pirmoradi efter matchen mot Adolfsbergs IK 2

- Vi började matchen jättebra och följde instruktionerna perfekt, vi lyckas snabbt göra några mål och styrde matchen. Redan efter 27 minuter så stod det 5-0 till oss och det är naturligt att man börjar ta det lite lugnt, men vi sluatde inte rulla boll. Tycker att Per och Martin gör det riktigt bra och lugnar ner spelet och låter våra spelare vila och återhämta sig för att åter igen kunna börja anfalla. Efter en kvart i andra halvlek börjar vi skapa en massa chanser igen och det resulterade i ytterligare 3 mål. Lite tråkigt att Beck som gör en bra insats i målet inte får hålla nolla idag. Vi förväntade oss ett starkare Adolfsberg, men de saknade sina div 3 spelare i denna match och vi fick inte den matchträning som vi var ute efter. I helhet är jag nöjd och hoppas att vi fortsätter utveckla vårt spel, vi har en lång väg att gå.

 

 

+ + + Viktor Mejman (Bra och säkra avslut som resulterade i 2 mål, gjorde även jobbet bra som framspelare. Kämpar hela matchen och har bra inställning, trots stor ledning så fortsatte han vara koncentrerad och ville fram hela tiden.)


+ + Simon Sjölund (Kom helt rätt idag, spelade på max under tiden han var på plan och följde instruktionerna jättebra. Utmanade bra ute på kanten och lyckade komma förbi sin motståndare många gånger.)

 

+ Joakim Cedergren (Styrde laget bra, pratade med alla spelare och dirigerade försvarsspelet på ett utmärkt sätt. Tog sig även upp ett par gånger och deltog i det offensiva spelet högre upp på plan.)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0