Andra träningsmatchen

Idag spelade PFC sin andra träningsmatch mot SMÅ IF.
Matchen spelades på en snöig grusplan där linjerna knappt syntes och planen blev allt geggigare ju längre matchen led. Trots förutssättningarna kunde PFC rulla runt bollen hyfsat. Många nya spelare festades denna match men redan efter några minuter vat det ganska tydligt vilket lag som skulle vinna. Det blev en ensidig historia där matchen går till PFCs historia som den största vinsten utomhus hittills då slutsiffrorna blev hela 16-0.

Förmodligen kommer det inte gå lika lätt i kommande matcher och SMÅ IF saknade även några spelare. För PFCs del var det kul att se de nya spelarna som var taggade och inte slutade fotboll trots de stora siffrorna. Det ser lovande ut inför säsongen då man kommer att ha en jämn och bred trupp.

Tyvärr däremot så fick Robban en smäll mot knäet efter att ha landat illa och Lundmark gjorde illa armen efter en flygtur i straffområdet. Gustav fick lite känningar i låret men efter lite vila ska nog dem vara tillbaka. Olyckligare gick det för Kevin som gjorde illa knäet igen, efter att ha dragits med knäproblem. Vi hoppas att det inte var allt så allvarligt som det såg ut!

Bra kämpat idag alla som var med! Segern firades för de flesta med ett besök på Max! Verkar som det kan bli en liten tradition...

/Sebbe

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0