kaxiga småbarn som dominerar sin gårdsplan

Igår spelade PFC mot ÖSKs juniorer, ett möte som man delade upp i 3 x 20 minuter. Alltså i tre perioder eller som PFC valde att se på det, tre olika matcher. Det var ett PFC som för dagen mönstrade många spelare och de som spelade tog verkligen chansen att försöka prestera så bra som möjligt. Slutresultatet blev förkrossande 5-0, 6-1 och 4-0, alltså totalt 15-1 till PFC... (då ska tillägas att ÖSKs mål kom till efter en rejäl bjudning från PFC)

Om ÖSKs juniorer inte är bättre eller skillnaden mellan junior- och seniorfotboll är så stor får vara osagt. Däremot var det "kaxiga småbarn som dominerar sin gårdsplan", för att citera Snook - Kommer ifrån. Som kom ner på jorden och tappade orden.

Varför ville ÖSKs juniortränare möta PFC?
Ingick det i deras plan att de unga öskspelarna som trodde sig vara C.Ronaldo, Drogba, Zlatan eller Messi, skulle få sig en känga? Eller trodde de att PFC var sämre och att de skulle få ett bra och jämnt motstånd?

Deras tränare verkade både under och efter matchen ganska oberörd och tackade vänligt för en bra match. Fast vad som händer bakom stängda dörrar är ju en annan sak.

Oavsett vad så genomförde PFC alla tre matcher på ett bra sätt och visade moget uppträdande både med och utan boll.

/Sebbe

Kommentarer
Postat av: Roy

Förstår inte att en så fin klubb som ÖSK inte fostrar sina ungdomar bättre på alla plan. Skämmigt...

2010-12-17 @ 23:41:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0