The real deal party

Flytande. Möter upp Gambi för att några timmar senare ha haft smått obekväma samtal med försäljare i en vuxenleksaksaffär som pratade om double-entry, full penetration och the real deal.  Vi förstod inte fullt ut vad han pratade honom när han slängde med termerna, men varan blev såld. The real deal verkade vara just det.

Senare blev det Tybble pizzeria, några öl, se Usain Bolt förlora och möta upp ett gäng iranier från Gävle som har en tendens att använda ordet ”mannen” kanske lite för många gånger. Ling Ling plockar upp oss och kör oss till stan. Åtta personer i en liten Golf. Mysigt och svettigt, precis vad målet skulle vara inställt på för några i gruppen.

Efter långa diskussioner på Pitchers angående huruvida omskärelse är bra eller dåligt, går vi oense därifrån utan att egentligen inte ha gjort något annat än att high-fivat för vår egen ”ståndpunk”. Några tjejer är på väg att råka ut för vår undersökning som ska göras enligt kontrollerad former, då vi måste få reda på vad som egentligen är det rätta svaret i diskussionerna. Jag väljer att ifrågasätta kontrollerade former en fredagskväll på stan.  Vi får inget svar utan drar till Frimis. Hade man varit några år äldre hade man kunna haft barn på Frimis. Talangjakten 2lax10 hade börjat för vissa. Här tog vi olika vägar, men hamnade tills slut på Max och kvällen led mot sitt slut. En bra uppvärmning för vad som komma skulle.

15.00 lördag. Första ölen öppnad. Lokalen fylls allt eftersom, ljudet fixas, maten tillagas och ölen börjar rinna ner snabbare. Dimman är på väg. Men först ska vi fira den som festen är för Ata, a.k.a ”normen” (i alla fall enligt han själv. Vi andra vet bättre) fyller 25 år och det ska firas med råge. Han bjuder på god mat, jellyshots och tårta som bakats av Deniz flickvän Sara.

Eftersom Ata gillar tjejer lite för mkt, har säljaren som sålde oss the real deal gjort ett bra jobb. För Ata lyser upp när han öppnar förpackningen, får en viss lurighet i blicken och försvinner iväg i 5 minuter... tillbaka lite lugnare och aningen svettigare… Eller inte! Nej, så gick det inte riktigt till men alla presenter han fick verkade vara uppskattade.

Va hände sen? Jo: Ali presenterade nya sätt att använda morötter. Sam fick syn på tjejer och slängde sig över räcket (desperat? Nja. Sugen? Minst sagt). Deniz hamnade i förnekelsens dimma. Danne snacka om bets (spelande pengar) han inte gjort. Ehsan om statistik (förvånande?). Janco försvann in i sovrummet. Andy och Ling Ling iväg på jobb. Gambi tog fram saxofonen. Den unge Lazo var helt inne på Jellyshotsen. Simione styrde upp sina förutsättningar. Ata misshandlade sin nya plastiga fru. Samma grabbar, samma samtalsämnen, samma nivå på skämt och alltid lika förbannat trevligt!

Några jellyshots senare är vi alla på Strömpis, men vad som händer där får någon annat berätta då mina minnen är allt annat än klara. The real deal är så vitt jag vet fortfarande oskuld. Någon telefon ligger i svartån får jag höra, men mer än det får det gå historier om.

Jag skriver ut och hoppas alla haft en lika underbar helg som jag haft!

/Magnifico


Kommentarer
Postat av: Simon

Mycket svettigt dansnade, mycket raggning och många brudar som sprang åt andra hållet när de luktade analkande Parstigrar var väll typ det som hände på Strömpis, antar att vi är lite för vilda för vissa!



cheers

2010-08-11 @ 01:41:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0