Sista träningsmatchen nu!

Igår spelade PFC en väldigt underlig match borta på Kumlas konstgräs mot Stene IF. Referat finns att läsa här.
Förutom resultatet så var förutsättningarna väldigt anorlunda. Snö, mycket kortare matchtid och domare som inte dyker upp. Om dessa sämre förhållandena smittade av sig på laget eller ej är svårt att säga, men en sak är säker och det är att laget som ställde upp igår kan prestera betydligt bättre om man vill.

Imorgon återstår den sista träningsmatchen för i år innan serien drar igång. Där ställs man mot IFK Lindesberg som på förhand ska vara ett lag som är tippat att slåss i toppen i division 6 Norra. Förra året mötte man IFK Lindesberg i serien. Då blev resultaten 4-2 i hemmapremiären efter en tuff match, där man trots komfortabel ledning bjöd in ett kämpande Lindesberg i matchen efter två fasta situationer.
I returen gjorde PFC en liten bragd på bortaplan då man mötte Lindesberg under en svår period av säsongen med många borta pga jobb och skador. Efter att hemmalaget tagit ledningen tidigt i matchen på ett långskott skulle det dröja ända till matchens slutminuter innan man kunde kvittera på straff.

Imorgon möts man alltså igen, även om det är en träningsmatch denna gång så står mycket prestige på spel!

/Sebbe

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0