Coach Pirmoradi efter seriepremiären!

Nu var det äntligen dags för den efterlängtade seriepremiären. Första kvarten så var det ganska jämn match men vi hade ett par klara lägen som vi borde ha gjort mål på. Resten av matchen handlade allt om PFC, vi skapade hur många målschanser som helst men de tog oss långt tid innan vi gjorde mål. HOIF hade inget och komma med och vi måste i framtiden kunna göra mål på våra lägen. Det slutade med vinst och tre poäng i första matchen.Rikard Magnusson (Lika stark och fokuserad som alltid och lyckas vinna mycket boll centralt. Jobbade mycket och försökte delta i både försvar och anfall. Fick även några lägen framåt men tyvärr inga mål.)


Linus Dansund (Slet väldigt mycket mot HOIFs fysiska mittfält och lyckade vinna många nickdueller. Hade ett  par framspelningar som resultrerade i frilägen för forwarderna.)


Ali Neghabat och Anton Eliasson (Ali visade hjärta och kämpade i varje situation, han deltog i en hel del anfall och lyckades få smeknamnet Ali "Alves" från grabbarna på bänken. Anton började matchen lite segt men i andra halvlek så tog han revanch med att göra 3 mål.)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0