Coach Pirmoradi efter matchen mot Hovsta!

- Det finns inte så mycket och säga om en match som spelas på grus, inget av lagen fick spela på det sättet man ville och dem tekniska spelarna slås ut ganska snabbt på ett sådant underlag. Det som var oroväckande för oss var de två målen som vi släppte in. Vårt försvar som vanligtvis spelar väldigt bra var sårbar under matchen pga individuella misstag. När det gäller anfallsspelet så fortsätter vi att spela bra, trots en del offensiva byten så lyckas vi hålla bra spel offensivt under hela matchen. Måste även tillägga att Hovsta bjöd på en bra match, de försökte rulla boll och spelade hårt och kämpar mycket trots att de var i underläge hela matchen.

 

 

+ + + Viktor Mejman (Riktigt bra form just nu, spelade 30 min som forward och resten av tiden som innermitt.  Kämpar mycket och vinner boll i förvarsspelet och lyckas bra i anfallsspelet. Han befinner sig på rätt plats i straffområde och kan göra mål, dessutom spelar han fram medspelarna på bra.)

 

+ + Martin Ekelöf (Första matchen denna säsong då backlinjen sattes under press och då fick Martin chansen att  glänsa lite. Stabil i försvarsspelet, vinner alla nickdueller mot Hovstas långa anfallare. Slår inte iväg bollen utan försöker alltid hitta en spelare att rulla till.)

 

+ Anton Eliasson (Håller sig aktiv uppe på topp och lyckas göra mål också, stör backlinjen mycket genom sina löpningar. Fick inte så många chanser idag men öppnade upp bra för dem andra.)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0