Coach Pirmoradi efter matchen mot Alkvetterns IK!

Vi förväntade oss ett väldigt starkt lag som skulle pressa oss och vårat försvarsspel skulle för första gången under försäsongen sättas på prov, men så blev inte fallet. Motståndarna spelade ett lättläst spel med många långbollar och fysisk spel som gynnade oss och vi kunde snabbt ta över matchen och styra. Vi hade tre nya spelare i backlinjen som skötte sig bra, Ehsan och Jimmy som mittbackar och Widholm som vänsterback tillsammans med Ali som den enda spelare som tidigare spelat i backlinjen. Anfallsspelet fungerade bra stundtals och vi lyckades skapa många målchanser men tyvärr så var vi inte så effektiva och kunde många gånger vara nonchalanta i straffområde.


Rikard Magnusson (Vann i stort sätt alla närkamper på mitten, bra passningar och varierande spel offensivt. Vann en hel del nickdueller mot motståndarnas långa mittfältare.)


Rickard Widholm
(Rickard fick spela på en ny position och i försvarsspelet så fick vi se en spelare som gick in hundra procent i varje duell och i anfallsspelet så lyckades han få bra spel med Simon  Sjölund på kanten.)


Jimmy Hansson
(Trots hans första match med PFC och en ny position så lyckas han spela riktigt bra och tufft i försvarsspelet. Han var lugn med boll i uppbyggnadsfasen och kunde med enkla passningar hitta medspelarna.)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0