Nerräkning Student-SM i Göteborg 2009

Idag är det exakt en månad kvar till årets upplaga av student-sm i inomhusfotboll. En turnering som årligen arrangeras av Göteborgs Studenters Idrottsförening. Förra året slogs 24 lag från Luleå i Norr till LUnd i Söderom den åtrovärda titeln, Sveriges bästa studentlag i inomhusfotboll.

Som säkert många vet tog PFC brons i denna prestigefyllda turnering. Kvalitén har bara blivit bättre på turneringen med åren och förra året så fanns spelare från tex division 1 och division 2 i semifinallagen. Men detta stoppade inte PFC som med en vinnande mentalitet och med en bra taktik lyckades att överraska många.

I år är siktet på Vinst! Det har sett hyfsat ut på träningarna hittills men för att lyckas i SM behövs koncentrationen och kvalitén höjas något. Taktiken är i full gång att tränas in och många spelare slåss i år om en plats i den endast 9-mannatrupp som kommer att åka till Göteborg. Redan har vissa fått reda på beskedet om att de är uttagna, andra behöver höja sig om de vill med till Göteborg och slåss om SM-Guld!

/SebbeKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0