Ett pussel i tusen bitar

Halloween i Örebro. Igen. Vi som var med förra gången vet hur det slutade då! Dracula liggandes på kårens dansgolv eller totalt död blick när vakten ska slänga ut honom. Han räddades av att monstret brevid övertygande vakten att han var bara ”inne i sin roll”. I min mening en aningen överspelad roll.

Spolar vi fram till aktuellt år. Förfest hos Ata och stora delar av laget slöt upp i vanlig ordning. (Josh H plus sällskap, Gammeldansken, B A Baracus(Ehsan), Likbleka Andy, Transa-Sebbe, Maria, Magnifico) Inga världsrevolutionernade saker inträffade de första timmar. Vet inte om det gjorde det senare heller. Men saker har blivit återberättade. För det första, Sebbe, Gambi eller vilket namn han än går under är inte en tjej. Tydligen missuppfattade folk det på kåren och undrade vem tjejen var som vi tagit med. Så om någon drog hem en blond indie....Se över vad fan du har för standard!

A-team, BA Baracus lyckades på vägen till kåren filma när Rocky, ÅTERIGEN, tar sin roll på för stort allvar. Redan utanför bågen lyckas han hamna i något som skulle kunna mynna ut i slagsmål, men det sköttes Rockystyle och motståndarhörnet kastade in handduken innan matchstart. Bra intagande av karaktär, tänk nästa gång på att det kanske inte är svennebanan som är i det andra hörnet.

Resterande timmar på Kåren är som en svårighetsgrad 5-pussel, det vill säga jävligt svåra att försöka få ihop och begripa något som helst av. Hur mycket man än försöker så passar inte bitarna. Kanske är lösningen att inta samma sinnestillstånd, eller kanske så borde vissa pussel lämnas olösta. Hur som helst vet vi att för somliga är nästa anhalt München, och det som händer i München... -Kommer vara ytterligare ett pussel att lösa!

Tack för ett underbart Halloweenfirande med skönaste grabbarna!

/Magnifico

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0