Föregående dygn...

Föregående dygn kan summeras på följande sätt!

Naturligt Chaos!
Nattsvart för Chelsea!
Övernattning för Choacherna!

De båda PFC-tränarna befann sig i Göteborg på tränarutbildning. Men med matchanalys av en allsvensk match på kvällen så blev det krongel med boende och det gick inga natttåg eller bussar hem på natten. Det fanns inte mycket att göra så efter den allsvenska matchen mellan ÖIS - BP, gick man med några av sina tränarkolleger till en sportbar och kollade på de sista 30 minuterna av gårdagens Champions League-semifinal mellan Chelsea och Barcelona. 1-0 till Chelsea ända till den 93 minuten då Andrés Iniesta fick drömträff med yttersidan och sköt Barcelona till Champions League-final! Jublet i sportbaren hade inga gränser då de flesta höll på Barca!
PFC-coacherna lyckades till slut hitta ett hotell centralt i Göteborg där man övernattade till klockan 4 på morgonen, för att sedan ta tåget till Örebro som gick vid 5. Dock befann man sig nere vid receptionen hela kvällen...

Ikväll hade man den sista träningen inför helgens viktiga toppmöte mot Sköllersta 2 på söndag. Det var en träning med bra spel och skön stämning! Det ser lovande ut inför helgen om alla spelare håller sig friska. Vi vill också passa på att tacka våran sponsor. Get A Service AB!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0