Coach Pirmoradi sa efter matchen

Jag är verkligen nöjd med lagets insats idag. Förutom början av matchen då jag inte vet vad som hände med våra spelare så rycker vi upp oss och tar tag i matchen. Vi får bra spel, skapar bra lägen och lyckas även göra mål. Alla lagdelar höjde sig och spelade bra. Nu går vi bara framåt och det blir bara bättre eftersom fler och fler av våra spelare börjar komma tillbaka från skador och plugget tar slut så det finns mer tid för fotboll nu. Det resultat som ett lag får beror på två faktorer, förberedelse och prestation, idag hade vi båda delarna och resultatet speglade vår inställning och vilja.+ + + Erik Höglund (Kommer in på plan efter 20 min och gör en av sina bästa matcher då han tar för sig och verkligen utnyttjar sin teknik och speluppfattning. Kämpar och sliter, tar både hemjobb och deltar i anfallen. Mycket bra)

 

+ + Magnus Nolgren ( Fram till den 65 minuten då Brickebacken hade anfall då och då så spelade Magnus väldigt bra och koncentrerad då han vann alla bollar på huvudet och visade bra inställning)

 

+ Jesper Fritz (I försvarsspelet så gör han det felfritt genom att komma fram och bryta alla anfall på sin kant, och i anfallspelet så står han för bra uppspel.)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0