Bowlingmästare!

I torsdags, som tydligen var söndag, korades en bowlingmästare i PFC. För att göra en längre historia kort, så utspelades följande scenario:
Sex stycken från PFC skulle äta lunchbuffé och sedan bowla 1 timme med Restaurangchansenhäftet på Strike&Co, där detta 2 för 1- erbjudande ingick. Fast då det var Kristihimelfärdsdag tänkte de först inte låta oss äta och spela, trots att det inte stod något om att kupongen inte gällde röda helgdagar. De hade nämligen bara skrivit att kupongen gällde måndag - fredag... Efter en diskussion med deras chefer så lyckades våran vetenskapsman Essi att övertyga dom om att de gjort ett misstag då detta inte stod med i restaurangchansenhäftet. De tog för givet att man skulle förstå att kupongen inte gällde på röda dagar som tydligen räknas som söndagar oavsett dag, då de endast stod att kupongen gäller måndag - fredag. När de sedan insåg sig besegrade började de skylla på att de inte haft tillräckligt med plats för att skriva "(ej helgdagar)", fast däremot fått plats med att skriva att lunchbuffén innehåller "smör, bröd, sallad, dryck & kaffe" och att kupongen "Gäller ej för avhämtning", hur man nu ska kunna avhämta en bowlingbana. Men med Essis artelleri och efter att de märkt att vi bokat banor så blev de något mildare och till sist skulle vi få både äta och spela. Däremot efter maten och innan vi skulle börja bowla så ville de prompt påpeka för oss att:
"i den svenska almanackan så är alla röda dagar söndagar"
barnsligt, oproffesionellt och oerhört ogästvänligt av Strike&Co!


Hur som helst så i själva bowlingen så utklassade Mange startfältet och är därmed PFC:s bowlingmästare! Grattis till Mangefico Magnetico!

Sist hamnade Coach, och straffet blev dyrt. Rakade ben och tror att mer rakades därtill...
En nyfriserad coach från topp till tå (bokstavligt talat), visade däremot upp en otrolig kämpaanda och tog revansch på torsdagskvällens straffturnering. Där han visade att han även kan lägga straff med sin näst bästa fot.

Kommentarer
Postat av: Coach

hahahah, en hemsk historia, känner mig naken :P

2009-05-23 @ 08:53:24
Postat av: Rey

HAHA! Skratta gott när jag läste det här inlägget... Strike is fucked.

2009-05-23 @ 10:24:32
URL: http://fotbollskommentaren.blogspot.com/
Postat av: pfcsupporter

Visste inte heller att alla röda dagar räknades som söndagar...skumt! Bra övertalningsteknik dock...ni lyckades iaf att få er vilja igenom.

2009-05-24 @ 19:34:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0