1 av 3 Barca!

Oavsett vilket lag man håller på och hur passionerat man än följer sitt favoritlag. Så kan man ändå inte förundras över kanske världens för tillfället bästa lag, FC Barcelona. De har under säsongen spelat en otroligt underhållande fotboll med mycket mål, i högt tempo och en imponerande kvalité i allt de gör. I år har de chansen att ta trippeln, det vill säga La Liga, Copa del Rey och Champions League.

Efter en lång, tuff och helt otrolig säsong kommer de kommande veckorna vara stor press på laget och upp till bevis för om man verkligen är så bra som man hittills visat. Ligan har de i egna händer, det räcker visserligen med 1 poäng men man vet aldig vad som kan hända i spanska ligan och sen så väntar förmodligen årets viktigaste match!
Champions League-finalen mot mästarlaget och geniet Sir Alex Furgeson.

Att Barca hade det tufft och marginalerna på sin sida mot Chelsea håller nog de flesta med om, även om det var en bragd att vända matchen på det sätt de gjorde det. Men nu återstår alltså ett ytterligare tufft, tungt och taktiskt skickligt engelskt lag. Som inte bara spelar för att vinna en av världens mest åtrovärda titlar utan även spelar om att som första lag någonsin vinna den två år i rad och även ta sin tredje Champions League titel.

Igår infriades dock alla fans och klubbens första delmål av tre.
Copa Del Rey! Här följer highlights från denna match.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0