Nya tag!

Efter en mörk helg där inte bara matcher ställts in och det kommit mycket snö, så blev det inte ljusare av att folk släckte ner i sina rum! Men det släcktes i alla fall ner för en god gärnings skull!
Hur som helst så var tanken att börja träna på gräs redan förra veckan, fast det lär nog dröja ett tag till. Till och med om en grusplan funnits till hands hade man förmodligen inte kunnat använda den nu heller, då det kom alldeles för mycket snö under helgen.

I helgen så lyckades vårat kära fotbollslandslag också få med sig 1 tuff poäng borta mot Portugal. Välspelat - Nej, Vackert - Nej, Välbehövligt - Ja! Vi som hoppas att Lars-Roland åter igen lyckas ta Sverige till ett VM-slutspel får hoppas att de har något mer offensivt ess i sin pärm än Zlatan.

Vi i PFC blickar frammåt! Nu är det sommartid och det blir allt ljusare ute. Idag är det ca 5 grader och ljummet i luften, och enligt SMHI så ser veckan ut att kunna bjuda på hyfsat väder. Det ska inte bli någon mer snö på ett tag enligt deras prognoser och vi håller tummarna för att det inte kommer någon mer snö! Denna vecka börjar en ny fas för många av PFC-spelarna även vid sidan av fotbollen. Nya kurser, avslutade tentor och provresultat väntar, PM och uppsatser likaså, tiden bara rusar iväg. Om knappt en månad spelar PFC sin första seriematch! Då ska vi vara taggade!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0