Vinst mot IFK Hallsberg

PFC fortsätter sin frammarch i tabellen. Ny storseger mot IFK Hallsberg med hela 5-0!
Sifforna kunde även blivit större men det som var mest positivt i denna match liksom i den föregående omgången var spelet. ett rullande snabbt passningsspel där alla kämpar för varandra i både anfall och försvar. Från Forwards ner till målvakt så hjälps alla åt.

IFK Hallsbergs tränare sa efter matchen att han stått och njutit av vårat spel och undrade hur vi kunde spela i division 7. Han tackade även i lektionen i hur man ska spela fotboll... Alltid kul att få beröm från motståndarlagets tränare.

Däremot så vet vi alla i PFC att det är halva säsongen kvar nu. Det är nu det vänder och det blir inte lättare för det bara för att man spelat bra de senaste omgångarna. Nu väntar Hovsta i sista omgången innan sommaruppehållet och sen har man två tuffa matchen i början av höstsäsongen där det gäller att haka på toppen om man vill ha kvar sin serieledning.

Men matchen mot Hallsberg var en av PFC:s bästa hitills det säger man efter varje match nu men det känns lite så. matchens kanoner var Erik höglund med sina tre mål som blev belöningen efter att han tidigare på morgonen åkt ner från Sundsvall för att hinna till samlingen 11.00 på morgonen. Sedan ska även Ehsan Shams kandidat till Årets Mål nämnas. Ett kanonskott från 30 meter som går rakt upp i krysset och även finns fångat på film!

Referat från matchen kommer inom kort på www.laget.se/pfc

Coach Pirmoradi ger Plus:
+++ Erik Höglund (bra inställning i både försvar och anfall, vinner många nickdueller, utnyttjar sina målchanser på ett bra sätt och lyckas göra tre mål och ofta spelbar)

++ Ehsan Shams och Joakim Cedergren (jobbar extremt bra tillsammans på centrala mittfältet, lyfter laget på ett positivt sätt med mycket prat och gör ett enormt bra arbete försvarsmässigt och deltar även bra i anfallet)

+ Andreas Oxelgren (straffräddning och andra bra säkra ingripande som gör att hela laget känner sig tryggt, sätter även igång spelet snabbt och bra)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0