PFC-anda i andnöd!

I lördags spelade PFC mot Hovsta! En match som nog inte kommer bli ihågkommen för att man tyvärr tappade poäng... Utan för att man visade upp en äkta lagmoral och trots att man hamnar i underläge då 5 minuter av matchen återstår så ger man sig aldrig a la U21 och trycker in kvitteringen i sista minuten efter en frispark som Per slår till Aryan lyckas lobbnicka in i krysset! Ett otroligt viktigt mål som kan ha räddat säsongen för PFC. Per räddar för andra gången laget med en frispark och trots lite nonchalanta hörnor så kliver han än en gång fram och är delaktig i ett viktigt mål.

Referat från matchen finns nu på www.laget.se/pfc

Men denna match kommer tyvärr att bli ihågkommen av en annan anledning. Nämligen Hovstas innermittfältare, som gång på gång manglade sönder PFC-spelarna hur han ville utan att domaren brydde sig. Hårt spel är bra men det här var i överkant. Med hjärtat i halsgropen i hopp om att ingen skulle skada sig så fick till slut Andrés nog på mitten och gav tillbaka med en liten spark på hälen... Hovstaspelaren tappade förståndet helt och tog upp sina båda nävar som om det var en boxningsmatch och utmanade Andrés på en fight. En oförstående Andrés gjorde helt rätt och bara stod där och tittade på när spelaren gjorde bort sig. Spelare från båda lagen rusade fram för att stoppa denna spelare. Det var nog bara tur att Andrés i det ögonblicket inte hade stått en halvmeter närmare för då hade det med all säkerhet kommit en höger mot hans huvud.

Alla var chockade över detta och nog mest domaren som endast gav denne ett gult kort. Men VEM? tar upp nävarna och vill fightas i en fotbollsmatch? Att det är kamp på mitten och att domaren tillåter hårt spel måste man kunna ta, även om man tycker att man blir orättvist behandlad. Men låt fotbollen istället tala sitt tydliga språk! Fast nog finns det många idioter där ute på planen ibland..?


Kommentarer
Postat av: Per

Hörnorna var inte nonchalanta, de var urusla. Jag siktade som fan och de landade överallt utom där jag siktade! :-D

2009-06-29 @ 12:24:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0