4 tuffa motståndare väntar!

Tiden går fort när man har roligt och nu har över hälften av vårmatcherna gått. Nu återstår 4 matcher, mot på papperet något lättare motstånd. Men som alla vet så kan allt hända i fotboll. Så det gäller för PFC att hålla uppe den riktigt goda stämningen som finns i laget och fortsätta hålla koncentrationen uppe i de återstående matcherna innan sommaruppehållet.

På fredag möter man alltså Fellingsbro GOIF 2 hemma. De har 3 vinster och 3 förluster och hittills samlat ihop 9 poäng och ligger på sjätte plats i tabellen. Laget har en hyfsad målskillnad där de gjort  12 mål och släppt in 9 som faktiskt är ett mål färre än PFC i nuläget.

Omgången efter väntar Frövi IK 2, som just nu ligger sist i tabellen med 1 poäng då de har en oavgjord match i bagaget och förlorat resten. Laget har också den sämsta målskillnaden med bara 4 gjorda och 17 insläppta mål på 6 matcher.

Sedan väntar IFK Hallsberg 2 som just nu ligger på en sjunde plats med samma poäng som Fellingsbro GOIF 2 men med en sämre målskillnad. Då laget har gjort 10 mål och släppt in 13.

I sista omgången väntar returmötet mot Hovsta som tyvärr inte startat denna säsong av division 7 så bra. De ligger på en nionde plats med endast en vinst som laget lyckats skrapa ihop. De har gjort 10 mål men däremot släppt in 17.

På papperet något lättare motstånd men lagen i botten vill säkerligen putsa till sina resultat inför uppehållet för att få lite arbetsro inför hösten. De kommer kämpa in i det sista och av erfarenhet så vet vi att lag som är en bit utifrån Örebro aldrig blir några lätta motsåndare.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0